Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ


ΔΗΜΟΥ ΖΗΡΟΥ   ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ






Οι «χαμένες ευκαιρίες» της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας

Βρισκόμαστε σίγουρα σε μια πολύ κρίσιμη καμπή για τη χώρα. Είμαστε στο μέσο μιας οικονομικής κρίσης και μόνο οι αναθέρμανση της αναπτυξιακής διαδικασίας μπορεί να δώσει μια χαραμάδα αισιοδοξίας. Έχει ολοκληρωθεί με το παραπάνω η μισή θητεία της περιφερειακής αρχής και οι αρχικές μας ανησυχίες για την Περιφερειακή Ενότητα της Πρέβεζας δυστυχώς επιβεβαιώνονται : μιλάμε για συνεχείς χαμένες ευκαιρίες.Τίποτε ουσιαστικό δεν έχουμε δει ως αποτέλεσμα των φιλότιμων αναμφίβολα προσπαθειών της διοίκησης της Περιφέρειας για την ανάπτυξη της περιοχής. Στις δυο πιο κρίσιμες χρονιές για την πορεία του ΕΣΠΑ και άρα για όλη την προγραμματική περίοδο έχει διεκδικηθεί και ενταχθεί ούτε ένα σημαντικό έργο αρμοδιότητάς της Περιφερειακής Ενότητας. Ούτε ένα!! Υλοποιούνται τρία έργα από το ΕΣΠΑ και ένα έργο από το ΠΙΝΔΟΣ που είχαν ενταχθεί από την πρώην νομαρχία και στην ουσία αυτά καλύπτουν το μεγαλύτερο ποσοστό των πληρωμών για δημόσιες επενδύσεις το 2012. Και σίγουρα γι’ αυτό δε φταίει η οικονομική κρίση, όσο κι αν πολλοί την επικαλούνται ως άλλοθι. Με ευθύνη κυρίως του περιφερειάρχη εμφανίζεται άδικα η Πρέβεζα σε ρόλο «φτωχού συγγενή».Και ας δούμε τα επιμέρους θέματα :Ένα από τα βασικότερα θέματα της Πρέβεζας είναι ότι βρίσκεται εκτός των βασικών οδικών αξόνων. Η δε σύνδεσή της με τα Γιάννενα είναι απαράδεκτη και σε δρόμο και σε χρόνο. Ο απολογισμός της Περιφέρειας γι’ αυτό είναι ότι συνεχίζονται οι μελέτες και οι προσπάθειες!!Έχει από πέρυσι αποφασίσει ομόφωνα το Περιφερειακό Συμβούλιο να ενταχθεί για χρηματοδότηση η σύνδεση με την ΕΓΝΑΤΙΑ (Στεφάνη – Γέφυρα Μπακόλα). Η μελέτη με καθυστέρηση ενός έτους τέλειωσε και παραπέμπουμε στο μέλλον να την εντάξουμε στο ΕΣΠΑ. Πότε; Ήδη το ΠΕΠ έχει δεσμευτεί πλήρως.Για το νέο νοσοκομείο της Πρέβεζας, ας είμαστε ειλικρινείς : Η διοίκηση της Περιφέρειας το ξέρει ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση ένταξης για χρηματοδότηση. Από τη στιγμή που στο ΠΕΠ εντάχθηκε το ΤΕΠ Φιλιατών και το νέο 5όροφο κτίριο του νοσοκομείου Ιωαννίνων δεν υπήρχαν χρήματα για το νοσοκομείο της Πρέβεζας. Και αυτό είναι συγκεκριμένη επιλογή της περιφέρειας. Τώρα θα πρέπει ξανά από την αρχή να γίνουν προσπάθειες να μπει στο νέο ΕΣΠΑ το 2016, το οποίο έτσι κι αλλιώς θα γίνει από την επόμενη θητεία της διοίκησης της Περιφέρειας.Για το λιμάνι ούτε λόγος – εξ άλλου δεν το αναφέρει καθόλου η εισήγηση του απολογισμού ! Το ίδιο και τη βιομηχανική περιοχή.Kύριε αντιπεριφερειάρχη, δε φτάνουν οι καλές προθέσεις, τις οποίες σίγουρα σας πιστώνουμε, ούτε μόνο η συστράτευση σε πρωτοβουλίες άλλων φορέων, όπως για το χαρακτηρισμό της Νικόπολης σε μνημείο UNESCO, που είναι βέβαια αξιόλογες.Έστω και καθυστερημένα πατήστε πόδι και διεκδικήστε όσα αξίζουν στην περιοχή!!

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι ΠΕ Πρέβεζας
ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ
Κώστας Αρβανίτης, Δήμητρα Αναγνώστου, Γιώργος Ζάκας

Σάρωσε το Καρναβάλι Γυναικών Φιλιππιάδας

)
Για ακόμη μια χρονιά το καρναβάλι Γυναικών Φιλιππιάδας έδωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την έναρξη του τριημέρου της Αποκριάς.
Οι θεατές απόλαυσαν ποικιλία από καρναβαλιστές: ΠΕΛΑΡΓΟΙ - ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ, ΚΑΟΥΜΠΟΪΔΕΣ, ΠΟΥΕΡΤΟ DEL SOL ΑΡΑΧΝΟΥΛΕΣ, ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΕ, ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ, ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ Η ΤΡΑΤΑ ΣΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΤΗ ΣΤΡΑΤΑ, ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΔΑΛΜΑΤΙΑΣ, ΑΜΑΖΟΝΕΣ, ΒΕΝΤΑΛΙΕΣ, ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΕΝΝΙS,ΜΙΚΡΟΙ ΣΑΡΛΩ,ΜΑΓΙΣΣΕΣ, ΧΑΒΑΝΕΖΕΣ, ΚΥΡΙΕΣ, ROCK AND ROLL ELVIS, ΓΙΑΤΡΟΙ , ΓΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΙ.
στο τέλος της παρέλασης η πλατεία γέμισε ασφυκτικά για το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου.
Και του χρόνου!

ΠΡΕΒΕΖΑ:Συνεχίζονται οι συγκρούσεις για το θέμα του Λιμανιού και της χερσαίας ζώνης

Αν και πρόκειται για Μαρίνα πολλά συνεχίζουν να είναι τα μποφόρ. Να θυμίσουμε ότι το τελευταίο διάστημα η παραχώρηση τμήματος της χερσαίας ζώνης στην εταιρεία που έχει μισθώσει τον τουριστικό λιμένα της Πρέβεζας, αλλά και το θέμα της διοίκησης του Λιμενικού ταμείου έχει μετατραπεί σε αντικείμενο σύγκρουσης ανάμεσα σε φορείς και πολίτες της Πρέβεζας. Ενδεικτικό της κατάστασης το «είπα ξείπα» του γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεοδωρίδη, για την θητεία της λιμενικής επιτροπής, ο οποίος με δύο αλληλοσυγκρουόμενα έγγραφα την καταργεί και αμέσως μετά ανακαλεί το έγγραφο. Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος της Λιμενικής επιτροπής κ. Γιάννης Γιαμάς με επιστολή του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνει αναφορά στο ιστορικό της Μαρίνας και ξεκαθαρίζει ότι παραμένει στη θέση του προέδρου του Λιμενικού ταμείου γιατί θεωρεί υπέρτατη υποχρέωση για τον τόπο και την εξιλέωσή του να ολοκληρώσει τη διαδικασία της μαρίνας.

Επιστολή στον Υπουργό
Την ανησυχία τους για την υφιστάμενη κατάσταση του λιμανιού της Πρέβεζας αλλά και τις προτάσεις τους για την επίτευξη του στόχου της ανάπτυξης, ζητούν με υπόμνημά τους προς τον πρωθυπουργό, τους Υπουργούς Ναυτιλίας , Ανάπτυξης και κάθε αρμόδια αρχή εκφράζουν ναυτιλιακοί πράκτορες και ιδιοκτήτες φορτηγών δημόσιας χρήσης. Σύμφωνα με τα στοιχεία που επισυνάπτουν από το 1994 μέχρι το 2012 έχουν φορτοεκφορτωθεί περίπου πέντε εκατομμύρια τετρακόσιες χιλιάδες τόνοι φορτίων (ζωοτροφές, ξυλεία, σίδερα, αδρανή υλικά και διάφορα άλλα φορτία) δηλαδή πάνω από 350 χιλιάδες τόνους ετησίως, κατατάσσοντας το δεύτερο σε εισαγωγή λιμάνι της χώρας μετά το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του λιμανιού περιγράφουν την πρόσφατη ιστορία και την παρούσα κατάστασή του υπογραμμίζοντας ότι παρά το σημαντικό του ρόλο, το λιμάνι ταλαιπωρείται από την έλλειψη σοβαρής επίσημης διαχείρισης. Στην επιστολή τους σημειώνουν ότι τα τελευταία χρόνια δεν έχει γίνει κάποιο σημαντικό αναπτυξιακό έργο στο εμπορικό λιμάνι. Όπως εκτιμούν, το εμπορικό λιμάνι της Πρέβεζας, ξεκίνησε σαν εξαγωγικό και μπορεί κάλλιστα να ξαναγίνει παραθέτοντας σειρά έργων που πρέπει να γίνουν προκειμένου να ενισχύσουν τον στόχο αυτό.

ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:Aξιοποίηση του παλιού δημαρχείου και ανάπλαση των κεντρικών δρόμων της πόλης

Η αξιοποίηση του παλιού δημαρχείου στην Φιλιππιάδα αλλά και η ανάπλαση των κεντρικών δρόμων της πόλης, είναι τα δύο έργα που προχωρά ο δήμος Ζηρού μέσω του ΕΣΠΑ. Τα δύο έργα θα δημοπρατηθούν μέσα στον Απρίλιο και συγκεκριμένα το έργο του Δημαρχείου προϋπολογισμού 581.616,00 € θα δημοπρατηθεί στις 9 Απριλίου, ενώ μια εβδομάδα αργότερα στις 16 Απριλίου θα γίνει η δημοπράτηση του έργου της ανάπλασης με προϋπολογισμό 1.185.980,00 €. Ο δήμαρχος Ζηρού κ. Δημήτρης Γιολδάσης χαρακτήρισε και τα δύο έργα σημαντικά αφού το μεν πρώτο θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος πολιτισμού, το δε δεύτερο θα αποσυμφορήσει την κυκλοφορία των οχημάτων και θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων, αφού η μελέτη περιλαμβάνει κατασκευή νέων πεζοδρομίων με κατάλληλο πλάτος καθώς και τη δημιουργία θέσεων στάθμευσης οχημάτων.

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ  ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ
                                               
                                                                 ΣΕ  ΠΟΛΥ  ΚΑΛΗ  ΤΙΜΗ

Στο «σφυρί» για ιδιώτες η παραλία της Αμμουδιάς


AMMOYDIA PARALIA
Φιλέτο 52 στρεμμάτων, έκταση που στην κυριολεξία ακουμπά στη θάλασσα του Ιονίου ετοιμάζεται να βγάλει στο σφυρί και να παραχωρήσει σε ιδιώτες το ΤΑΙΠΕΔ. Πρόκειται για ιδιοκτησία του δημοσίου στην παραλία της Αμμουδιάς, στις εκβολές του Αχέροντα, σε μία περιοχή παρθένα τουριστικά, με μεγάλες όμως προοπτικές.
Πέρα από αυτό όμως, είναι εξίσου ανησυχητικό το γεγονός ότι οι εκτάσεις που βγαίνουν προς πώληση από το ΤΑΙΠΕΔ, δεν υπόκεινται κατά ανάγκη στους όρους δόμησης που προκύπτουν από τα εγκεκριμένα Γενικά Πολεοδομικά Σχέδια ή τα ΣΧΟΑΠ αλλά μπορούν να θεσπιστούν από το ίδιο το ταμείο όροι δόμησης που θα ευνοούν την πώληση και θα κάνουν πιο ελκυστικά τα ακίνητα. Σύμφωνα με πληροφορίες η συγκεκριμένη εξέλιξη προβληματίζει έντονα την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας η οποία έχει εκπονήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης της περιοχής, έχει σαφή εικόνα για τις δυνατότητες του Νομού και φυσικά έχει την απαίτηση να γνωρίζει και να καταθέτει άποψη για όσα σχεδιάζονται στην Αθήνα.

Κι ενώ το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό, ο Δήμαρχος Πάργας Αθανάσιος Λιόλιος επιλέγει έναν καθαρά.... αποκριάτικο τόνο για να το αντιμετωπίσει.
Η δήλωση που έκανε στο pamepreveza.gr αποτελεί πράγματι μνημείο για την τοπική αυτοδιοίκηση. Χαρακτηριστικά αναφέρει:
"Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του κυρίου Αθανασόπουλου για το ξεπούλημα των εκτάσεων στην Ήπειρο και ιδιαίτερα παραθαλάσσιων φιλέτων, όπως αυτό στην Αμμουδιά του Δήμου Πάργας.
Ο κύριος Αθανασόπουλος, ως εντολέας της κυβέρνησης, νομίζει ότι επειδή πλησιάζει το Τριώδιο, μπορεί ο ίδιος και οι πολιτικοί του προϊστάμενοι, να μασκαρέψουν ένα χωριό (και αναφέρομαι στην Αμμουδιά), σε μεζέ, στα δόντια των τρωκτικών.
Ας λησμονήσουν τις δεσμεύσεις και τις εντολές που έχουν πάρει από τους δανειστές. Έχουν ξεθωριάσει στα μάτια της κοινωνίας αυτοί που είναι χαλβάδες με την τρόικα και τσαμπουκάδες με το λαό!".

Σημαντικό βήμα η οριστικής μελέτη σύνδεσης της Ιόνιας Οδού, από την Φιλιππιάδα, μέχρι την παραλιακή οδό Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας

Σημαντικό βήμα, χαρακτηρίζεται η προώθηση οριστικής μελέτης σύνδεσης της Ιόνιας Οδού, από την Φιλιππιάδα, μέχρι την παραλιακή οδό Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, μετά και τη συνεργασία που είχε για το θέμα, ο αναπληρωτής υπουργός Σταύρος Καλογιάννης με τον Βουλευτή Πρέβεζας Δημήτρη Τσουμάνη. Σύμφωνα με τον κ. Τσουμάνη ο δρόμος θα συνδέσει την Πρέβεζα με την Ιόνια οδό και αφού ξεπεράστηκαν τα αρχικά προβλήματα, αποφασίστηκε η εκπόνηση της οριστικής μελέτης. Ο ίδιος τόνισε ότι η συγκεκριμένη σύνδεση ήταν ένα πάγιο αίτημα των φορέων της περιοχής και σε συνδυασμό με την μελέτη που ήδη εκπονεί η περιφερειακή ενότητα για τη νέα είσοδο της πόλης, όπου παρακάμπτεται ο αρχαιολογικός χώρος θα δοθεί λύση στην συγκοινωνιακή απομόνωση της Πρέβεζας. Το επόμενο βήμα συνέχισε ο κ. Τσουμάνης είναι η ολοκλήρωση της μελέτης προκειμένου να βρεθεί χρηματοδοτικό πρόγραμμα για να ξεκινήσουν οι εργασίες.Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου υπογράμμισε ότι η σύνδεση με την Ιόνια Οδό μέσω της Καμπής, σε συνδυασμό με το έργο Άκτιο - Αμβρακία θα βγάλει την Πρέβεζα από την απομόνωση. Ο κ. Ιωάννου αναφέρθηκε στη νέα είσοδο της Πρέβεζας μέσω της Βιομηχανικής περιοχής αλλά και στις συναντήσεις που είχε για το θέμα με τον κ. Καλογιάννη και σημείωσε ότι την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι προσπάθειες για την σύνδεση του νομού με την Εγνατία, τόσο από το Θεσπρωτικό έως τη γέφυρα Μπακόλα, όπου είναι έτοιμη η μελέτη, όσο και από τον κόμβο Παραμυθιάς μέχρι τον Μεσοπόταμο. Ο κ. Ιωάννου ανέφερε ακόμα ότι είναι σημαντικό να προχωρήσουν όλες οι συνδέσεις με την Ιόνια και την Εγνατία αφού πολίτες και επισκέπτες θα μπορούν να μετακινούνται με ταχύτητα αλλά και με ασφάλεια. Την ίδια στιγμή ο δήμαρχος Πρέβεζας κ. Μπαΐλης χαρακτήρισε ως αναγκαιότητα να προχωρήσει η μελέτη σύνδεσης με την Ιόνια και τόνισε ότι θα πρέπει να γίνει ένας σύγχρονος αυτοκινητόδρομος, ο οποίος θα παρέχει ασφάλεια στους κατοίκους των περιοχών που θα διέρχονται αλλά και τους επισκέπτες.

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ

Ζευγάρι έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

Ένας άνδρας 66 ετών και η 63χρονη σύζυγος του, βρήκαν τραγικό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητο τους, το οποίο έπεσε σε μεγάλο αρδευτικό χαντάκι, λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής, στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων - Πρέβεζας, έξω από το χωρίο Κερασώνας.Σύμφωνα με πληροφορίες εξ αιτίας της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου ,το οποίο ανετράπη και έπεσε μέσα στο χαντάκι που ήταν γεμάτο νερό.Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν αμέσως η Τροχαία και η Πυροσβεστική, όμως ήταν αργά για τους δύο επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, από το οποίο απεγκλωβίστηκαν νεκροί.

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΑΓΝΗ ΣΜΠΟΝΙΑ

Ευχαριστώ θερμά για την επανεκλογή μου









Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους συνέδρους του ΠΑΣΟΚ, που στα 26 μου χρόνια με εμπιστεύτηκαν, με στήριξαν και με τίμησαν έμπρακτα με την ψήφο τους, επανεκλέγοντάς με για δεύτερη συνεχόμενη θητεία, στη Κεντρική Επιτροπή του κινήματος. Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που με αξιολόγησαν θετικά, πιστεύοντας στη νεα γενιά μας.

Συμμετείχα, σ' αυτή την εκλογική διαδικασία του κινήματος εκφράζοντας την φωνή των νέων και δεσμεύομαι ότι θα είμαι παρούσα σε όλα τα ζητήματα που αφορούν το κίνημα μας, αγωνιζόμενη με άποψη και συνέπεια, παλεύοντας για την κοινωνία, το Νομό Πρέβεζας, την Περιφέρεια της Ηπείρου αλλά και ολόκληρη τη χώρα μας.
  
Η επόμενη μέρα όχι μόνο για το ΠΑ.ΣΟ.Κ αλλά κυρίως για την Ελλάδα,έχει ανάγκη τους νέους ανθρώπους και τη νέα γενιά από όποια γωνιά της χώρας και αν προέρχεται και από όποια "υγιής" κοινωνική ομάδα κι αν συμμετέχει.
Ας το καταλάβουν επιτέλους κάποιοι, ότι δεν μπορεί η νέα γενιά συνεχώς να απολογείται για το παρελθόν, για τα λάθη και τις παραλείψεις άλλων.
Εμείς οι νέοι συμμετέχουμε ενεργά στο ΠΑ.ΣΟ.Κ προσπαθώντας να αλλάξουμε το κίνημα μας και να το  φέρουμε ξανά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και της κεντρικής πολιτικής σκηνής ως τον βασικό πρωταγωνιστή όπως του αρμόζει, κοντά και δίπλα στην ελληνική κοινωνία που το έχει άμεση και απόλυτη ανάγκη!
Με εκτίμηση
Αγνή Σμπόνια
Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013


Εκλέχτηκαν οκτώ Ηπειρώτες στο νέο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

Οι Ανδρέας Σπυρόπουλος,Κώστας Πανταζής, Βαγγέλης Αργύρης,Ζαρπαλάς Σωτήρης, Σμπόνια Αγνή,Παπαγεωργίου Δημήτρης,Στέλλα Βαρτελάτου και Κώστας Τάτσης,είναι οι οκτώ Ηπειρώτες που θα συμμετέχουν στο νέο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Η σύνθεση της ανακοινώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες και μετά τη δημοσιοποίηση των ονομάτων που καταλαμβάνουν τις 130 θέσεις, διαπιστώνουμε ένα αρμονικό πάντρεμα του νέου που έρχεται με την εμπειρία του χθες. Σημειώνουμε,ότι το νέο όργανο αντικαθιστά το μέχρι χθες Εθνικό Συμβούλιο και αποτελείται από 130 εκλεγμένα μέλη αλλά και 40 αριστίνδην. Συνολικά δηλαδή από 170 άτομα, τα οποία τις επόμενες ημέρες θα εκλέξουν το 17μελές Πολιτικό Συμβούλιο αλλά και τον νέο Γραμματέα το κόμματος, που θα αντικαταστήσει επιτέλους τον Μιχάλη Καχριμά

Είχε συνεργό ο «Μακελάρης της Άρτας»;

Γράφει ο Βασίλης Χήτος

Την υποψία ο «Μακελάρης» της Άρτας να είχε και συνεργό στον τεμαχισμό του 47χρονου χρήστη ηρωίνης διερευνά με προσοχή η Ασφάλεια της Άρτας. Όπως κατέδειξε η εργαστηριακή εξέταση του Καθηγητή της Ιατροδικαστικής Θεόδωρου Βουγιουκλάκη, ο 37χρονος αφού τεμάχισε με μπαλτά το άψυχο σώμα στη συνέχεια και πριν το βράσιμο πρέπει να πολτοποίησε με σκεπάρνι τα σκληρά κόκκαλα του θύματος. Τουλάχιστον όσα μπόρεσε γιατί το κεφάλι το πέταξε από τις 11 Φεβρουαρίου στον Άραχθο και ασφαλώς με τις πλυμμήρες ήταν αδύνατον να βρεθεί. Τα πιο πολλά στοιχεία δείχνουν πως ήταν μια διαδικασία πολύωρη που δεν μπορούσε να κάνει μόνος του αλλά ίσως να τον βοήθησε και δεύτερα χέρια. Η σύντροφός του πάντως που είναι κόρη δικηγόρου, απολογείται σήμερα και όπως είπε ο 37χρονος δεν έχει καμία σχέση με το φρικτό έγκλημα. Το ζητούμενο τώρα είναι τι θα πράξει ο Ανακριτής με την προφυλάκισής της ή όχι!