Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Κέρδισε και την ουσία και τις εντυπώσεις ο Γυμνότοπος


Διοργανωτές και συμμετέχοντες, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από το φετινό πολιτιστικό διήμερο του Γυμνοτόπου στο δήμο Ζηρού.
Την Τετάρτη το βράδυ 3 Αυγ. μικρά και μεγάλα παιδιά του χωριού ανέβασαν τη θεατρική παράσταση «ο κλέφτης των αστεριών» εντυπωσιάζοντας με την ικανότητά τους στην υποκριτική αλλά και τη σκηνογραφία! Τη σκηνοθεσία είχε η νηπιαγωγός Φρόσω Κολιού.
Την Πέμπτη το βράδυ 4 Αυγ.  η εκδήλωση είχε τα χαρακτηριστικά ενός αυθεντικού, δημοτικού πανηγυριού. Τόσο η Ορχήστρα του Αλέξανδρου Αρκαδόπουλου όσο και τα χορευτικά που πήραν μέρος άφησαν άριστες εντυπώσεις.
Ο διοργανωτής σύλλογος Γυμνοτόπου συμμετείχε με παιδικό τμήμα και για πρώτη φορά και με τμήμα ενηλίκων, κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση. Εντυπωσιακό και από πλευράς απόδοσης θρακιώτικων χορών και από πλευράς στολών, ήταν το χορευτικό τμήμα Νεοχωρίου Άρτας ενώ και το τμήμα του «Μακρυγιάννη» από την Άρτα φάνηκε αντάξιο της ιστορικότητας του συλλόγου του.
Για άλλη μια φορά η διοργάνωση στηρίχτηκε κατά πολύ στην εθελοντική εργασία και προετοιμασία από κατοίκους του χωριού, μέλη και μη μέλη του συλλόγου. Επίσης, η επιμονή στην γνήσια, παραδοσιακή μουσική από πλευράς ορχήστρας  δικαιώθηκε και φέτος.
Εκτός από τους Γυμνοτοπίτες που αγκαλιάζουν κάθε δραστηριότητα του συλλόγου τους, πολλοί ήταν οι επισκέπτες απ΄την ευρύτερη περιοχή που διασκέδασαν και συνεχάρησαν τον πολιτιστικό σύλλογο «πάτερ κοσμάς» Μεταξύ αυτών και ο Δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής με μεγάλο αριθμό δημοτικών συμβούλων.
Η διοίκηση του πολιτιστικού συλλόγου Γυμνοτόπου απευθύνει ειλικρινείς ευχαριστίες στον κόσμο που συμμετείχε στις εκδηλώσεις και στον δήμο Ζηρού με τους λοιπούς χορηγούς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!