Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Μεσιτών Ακινήτων Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδος (ΕΠΠΑ).

Ολοκληρώθηκε σήμερα με επιτυχία η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Μεσιτών Ακινήτων Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδος (ΕΠΠΑ).
Από τις αρχαιρεσίες προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και από την σύγκλιση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου προέκυψε το Προεδρείο της Ένωσης που απαρτίζεται: Πρόεδρος κ. Nikos Manomenidis (Θεσσαλονίκη) , Αντιπρόεδρος κ.Σταύρος Κώστας (Άρτα) Γενικός Γραμματέας κ. Θεολόγος Μπόσδας (Αθήνα) , Ταμίας κ. Θεοχάρης Τσόχας (Θεσσαλονίκη) και Μέλος κα Efi Sgouraki ((Χανιά). Επίσης εκλέχθηκαν, Αντιπρόσωπος για την ΟΜΑΣΕ ο κ. Σταύρος Κώστας, Αντιπρόσωπος για την ΟΕΕΘ ο κ. Stavros Daraxis, Αντιπρόσωποι για Διεθνείς Σχέσεις και CEREAN οι κ. Miltos Apostolidis και Konstantinos Kolovos και τέλος επιλέχθηκε ως εκπρόσωπος Δημοσίων Σχέσεων και υποδοχής Νέων Μελών ο κ. Αλέξανδρος Μανδρίνος. 
                                 ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 

Στόχος της νέας Διοίκησης είναι η ανάδειξη του μοναδικού ρόλου του Μεσίτη Ακινήτων στην διαδικασία της Εκτίμησης των Ακινήτων και η ανάπτυξη ηλεκτρονικής πλατφόρμας τυποποίησης πιστοποιημένων εκτιμήσεων. Οι Μεσίτες, μέσα από την επαγγελματική τους εμπειρία γνωρίζουν καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο τις πραγματικές τιμές ολοκλήρωσης των συναλλαγών και τις τιμές που δεν επιτεύχθηκαν συναλλαγές παρ όλες τις προσδοκίες και τις χρονοβόρες προσπάθειες. Οι εκτιμήσεις όλων των επαγγελματιών βασίζονται σε τιμές που αντλούν από τους Μεσίτες Ακινήτων. Για τον λόγο αυτό η συμμετοχή των Πιστοποιημένων Μεσιτών Ακινήτων στις Εκτιμήσεις αποτελεί την μοναδική εξασφάλιση τόσο των ιδιοκτητών όσο και των δανειοληπτών με υποθηκευμένη ακίνητη περιουσία έναντι στην επικυριαρχική δράσει των Τραπεζών.Στόχος της νέας Διοίκησης είναι η ανάδειξη του μοναδικού ρόλου του Μεσίτη Ακινήτων στην διαδικασία της Εκτίμησης των Ακινήτων και η ανάπτυξη ηλεκτρονικής πλατφόρμας τυποποίησης πιστοποιημένων εκτιμήσεων. Οι Μεσίτες, μέσα από την επαγγελματική τους εμπειρία γνωρίζουν καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο τις πραγματικές τιμές ολοκλήρωσης των συναλλαγών και τις τιμές που δεν επιτεύχθηκαν συναλλαγές παρ όλες τις προσδοκίες και τις χρονοβόρες προσπάθειες. Οι εκτιμήσεις όλων των επαγγελματιών βασίζονται σε τιμές που αντλούν από τους Μεσίτες Ακινήτων. Για τον λόγο αυτό η συμμετοχή των Πιστοποιημένων Μεσιτών Ακινήτων στις Εκτιμήσεις αποτελεί την μοναδική εξασφάλιση τόσο των ιδιοκτητών όσο και των δανειοληπτών με υποθηκευμένη ακίνητη περιουσία έναντι στην επικυριαρχική δράσει των Τραπεζών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!