Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΑΠΩΝ!

Τι  είπε στο Radio Preveza ο Κλάπας;
 Όταν ρωτήθηκε, είπε πως «δεν την ξέρω την επιστολή, δεν τη σχολιάζω. Ξέρω μόνο ότι χθες (σ.σ.: δηλαδή μετά την επιστολή;) ήρθε μια αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γονέων του 1ου δημοτικού της Φιλιππιάδας. Ήταν μια εξαιρετικά χρήσιμη συνάντηση και συζήτηση και σε εξαιρετικό κλίμα, περιηγήθηκαν στο χώρο, πήραν απαντήσεις σε αυτά τα οποία ζητούσαν και νομίζω ότι πολλά πράγματα είναι πολύ διαφορετικά από αυτά τα οποία τέλος πάντων κάποιοι θέλουν να αφήνονται να εννοούνται».
Ωραία απάντηση από τον αρμόδιο του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων Φιλιππιάδας... εδώ βούιξε η χώρα από την –για πολλούς- ρατσιστική αντίδραση των γονέων ενός άλλου σχολείου της Φιλιππιάδας, και ο εν λόγω, δηλώνει πως «δεν την ξέρει»... ε, μάθε πρώτα καημένε μου και μετά βγες να μιλήσεις..
Πως δικαιολογείς το «μεργιάτικο»... μετράς κονσέρβες και μερίδες; Άσε αυτά σε κάνα που θα το κάνει καλύτερα... εσύ πολιτική ξέρεις, αυτό κάνε, να στηρίξεις τη κυβέρνηση που σε πήρε απ’ τα αζήτητα και σου έδωσε θέση ευθύνης...
Ας μην ξεχνούμε πως ο Μιλτιάδης Κλάπας, ήταν Δήμαρχος Πρέβεζας, αλλά διετέλεσε και Διευθυντής στην διαλυμένη πλέον ΕΑΣ Πρέβεζας !!!!!!!!!!!!!!!
                                                                                Ν.Α.Σ
ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!