Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΥΩΣΑΝ ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ .............


Σήμερα διανύουμε μια περίοδο με την πολιτική βία το Bullyihg , να έχει πολιτισμικές ρίζες και επιπλέον να διαχέεται από την ρητορική του μίσους. να έχει πολλαπλασιαστεί και τον δημόσιο χώρο να τον έχουν σφετεριστεί τα πρόσωπα που παρουσιάζονται και κυκλοφορούν ως ιδεολόγοι και πολιτικά υγιείς, οι οποίοι είναι το ίδιο ακριβώς με τους φασίστες.
Μια σκακιέρα δεν θα χωρούσε όλους τους επίδοξους αλλά και ματαιόδοξους αρχηγίσκους για να αναπτύξουν τις στρατηγικές τους για την... σωτηρία μας !;
Ποια σωτηρία μας, δηλαδή, αφού για τη δική του πολιτική επιβίωση κόπτεται ο καθένας τους μαζί με τους ολιγάριθμους "Μουτζαχεντίν" που κουβαλά για να τον δοξάζουν και να νέμονται κι αυτοί μια μικρούλα εξουσία περί του όποιου αρχηγού. Αχ! Νοοτροπίες που διατηρούνται ατόφιες κι αναλλοίωτες πάνω από την κομματική στάχτη.
Η Ελλάδα κάθε φορά που της δίδεται η ευκαιρία δηλώνει περήφανα πως είναι η κοιτίδα της Δημοκρατίας.
Η αλήθεια είναι όμως πως το πολίτευμα της Δημοκρατίας που με τιμές επαναφέραμε κατά την Μεταπολίτευση, σταδιακά το απαξιώσαμε, το υποβαθμίσαμε, το γελοιοποιήσαμε και τελικά το καταστρέψαμε.
Κι εδώ μπαίνει το ερώτημα ποιοι είναι αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν τη Δημοκρατία για τη δική τους επιβολή;
Αρκετά, κυρίες και κύριοι, αρκετά χορτάσατε δόξα, αξιώματα, πολιτικά και κομματικά οφίτσια και ό,τι άλλο που πολλοί από σας ούτε θα τολμούσατε να ονειρευτείτε αν δεν βάζαμε πλάτη εμείς τα πειθήνια όργανα ψηφοφόροι αγωνιστές του ΠΑΣΟΚ! .
Αρκετά. Μπορούμε να σωθούμε και χωρίς εσάς! Ή μάλλον μόνο με την απουσία σας έχουμε κάποιες πιθανότητες να σωθούμε. Μην "αγωνίζεστε" άλλο για μας. Ξεκουραστείτε. Μετατρέψτε την φτιασιδωμένη αυταρέσκειά σας στην απόλαυση της απραξίας. Δοκιμάστε το. Ίσως να σας αρέσει. Ίσως να σώσετε έτσι και την όποια -αν υπάρχει- υστεροφημία σας.
Εμάς πάντως μόνο έτσι θα μας βοηθήσετε. Με την απουσία και την ιδιώτευσή σας. Αρκετά πια...
ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ !
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!