Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Ή πως η αήθης επίθεση, που δέχτηκε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη, προεξοφλεί το λαμπρό πολιτικό της μέλλον…

Την καρυδιά που έχει καρύδια πετροβολούν!

Γράφτηκε από τον  
olga


Ήταν παραμονή της πρωτοχρονιάς του 1988, αν δεν κάνουμε λάθος, που το έγκυρο ΒΗΜΑ τότε, είχε… προγράψει τον αρτινό πολιτικό Δημήτρη Τσοβόλα! Ήταν την εποχή εκείνη, ο μόνος υπουργός της κυβέρνησης, τον οποίο δεν ακούμπαγαν, όλα όσα είχαν καταχωριστεί σε εφημερίδες και περιοδικά, για τους άλλους υπουργούς της κυβέρνησης του Ανδρέα Παπανδρέου. Να θυμηθούμε πως τότε, ο Τσοβόλας ήταν υπουργός Οικονομικών και δεν έπρεπε σ’ εκείνη την κυβέρνηση, που κι αυτή είχε… προγραφεί να υπάρχει άνθρωπος με το ηθικό ανάστημα του Τσοβόλα…
Ιστορία γνωστή και στην Άρτα, ήταν λογικό να προκληθεί αναστάτωση, μιας και όλοι έβλεπαν, πως όσα είχα γραφεί, δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα και υπηρετούσαν, σκοπιμότητες τις οποίες με χαρακτηριστική ευκολία, στήνουν τα λεγόμενα μεγάλα μέσα ενημέρωσης, αλλά πολύ δύσκολα περνούν στον πολίτη. Ο θυμόσοφος της παρέας τότε, είχε πει με την ιδιότυπη τζουμερκιώτικη προφορά: «Τν καρυά (σ.σ. καρυδιά) πόχει καρύδια πετροβολάν»! Και βέβαια ο Τσοβόλας, είχε την πολιτική πορεία και καταξίωση, που είναι γνωστή…
Παραμονή πρωτοχρονιάς του 2017. Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα, μιας και αυτή την φορά, πρωταγωνιστής είναι ο αδίκως… κατηγορούμενος ως έγκυρος ερευνητής - δημοσιογράφος της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» κ. Βασίλης Χιώτης, ο οποίος αποπειράθηκε να κάνει και άλλες αποκαλύψεις(!), περί πολιτικών προσώπων και «έφαγε τα μούτρα του», κατά το κοινώς λεγόμενο… Αξιοποίησε κάποια έγγραφα που έχουν ως αποστολέα αρτινό παράγοντα (γνωστό στους παροικούντες την Άρτα) και περιφέρονται απ’ τον ίδιο άνθρωπο και στην Άρτα. Ως πρόεδρος του Εδικού Δικαστηρίου, απεφάνθη πολύς κύριος Χιώτης, πως η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη είναι «τρία χρόνια παράνομα βουλευτής»!
Ένα θέμα, που έχει γραφεί τόσες φορές και άλλες τόσες έχει απαντηθεί επαρκώς, απ’ την κα Γεροβασίλη, για να δηλώνουν ακόμη και ορισμένοι εχθροί της, πως δεν προκύπτει πρόβλημα. Εκτός αν για τους μεγαλοδημοσιογράφους, τύπου Χιώτη, το νόμιμο και ηθικό είναι, όποιος εκλέγεται βουλευτής, να μην έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή, για να μην υπάρχουν τα «ντοκουμέντα», που αυτός έλαβε απ’ την Άρτα και δημιούργησε το πρώτο θέμα, στην ομότιτλη εφημερίδα.
Η απάντηση που έδωσε άμεσα η υπουργός Διοικητικής Ανασυγρκότησης Όλγα Γεροβασίλη, εξηγεί και νομικά το όλο θέμα και δεν είναι τόσο σημαντικό να σταθούμε σ’ όσα η απάντησή της περιλαμβάνει, αλλά στο τι κρύβεται πίσω απ’ αυτή την αήθη επίθεση…

Γιατί η Όλγα;
Το ερώτημα αυτό πρέπει ν’ απαντηθεί, με βάση την λογική πρωτίστως, αλλά και με τα δεδομένα που υπάρχουν σε σχέση με την πορεία της αρτινής πολιτικού… Και ν’ απαντηθεί, όπως το απάντησε η συντριπτική πλειοψηφία των αρτινών, ανεξάρτητα απ’ την κομματική της τοποθέτηση.
Η Όλγα Γεροβασίλη, είναι το πιο αξιοπρεπές πρόσωπο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η οποία δεν έδωσε κανένα δικαίωμα αρνητικής κριτικής σε κανέναν, σ’ όλη της την πορεία και ως βουλευτής και ως υπουργός. Αντίθετα, παρήγαγε έργο και ήταν πάντα στο μέτρο, που πρέπει να έχει μία πολιτικός, η οποία σέβεται πρώτα τον εαυτό του. Και ως κυβερνητική εκπρόσωπος, αλλά και ως υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, τους μόνους που προκάλεσε ήταν κάποιοι πολιτικοί με την συμπεριφορά της γριάς πόρνης, που δεν της δίνει σημασία κανένας (σ.σ. βλέπε Πάγκαλος) και τους δηλώνοντες «μεγαλοδημοσιογράφοι», οι οποίοι δεν μπορούν να χωνέψουν πως μια νέα επιστήμονας απ’ την Άρτα, μπήκε στην κεντρική πολιτική σκηνή και αποτελεί σήμερα, το πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, με την μεγαλύτερη επιρροή στους πολίτες. Όχι μόνο στην Άρτα, αλλά σ’ όλη την Ελλάδα.
Δεν υπάρχει πολιτικό επιχείρημα, που να στέκει στην κοινή λογική και να έχει κατατεθεί επικριτικά για την πορεία της αρτινής πολιτικού. Το γεγονός και μόνο, ότι όσο χρόνο είναι σε θέσεις ευθύνης, έχει ανακαλυφθεί και περιφέρεται η χυδαιότητα της εταιρείας που είχε πριν γίνει βουλευτής, επιβεβαιώνει την ορθή και αξιοπρεπή πορεία της, ανεξάρτητα αν κανένας συμφωνεί ή διαφωνεί με τις κεντρικές πολιτικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ.
Τόσο ξεφτισμένο δημοσιογραφικό «ντοκουμέντο», δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ, από τόσες εφημερίδες! Τυχαίο; Καθόλου, μιας και επιβεβαιώνει την επιμονή να επιβεβαιώσει την λαϊκή ρήση, που θέλει «την καρυδιά που έχει καρύδια, να πετροβολούν». Και η ιστορία επιβεβαιώνει πως όσοι πολιτικοί δέχονται τόσες αήθεις επιθέσεις, έχουν το μέλλον μπροστά τους και θα υπάρχουν στην πολιτική ζωή, της χώρας μας και για να επιβεβαιώνουν, πως οι σκοπιμότητες των «μεγαλοδημοσιογράφων» και των μέσων που εργάζονται, έχουν «κοντά πόδια»!
Αυτονόητο το συμπέρασμα. Και για τον λόγο, ότι συντηρείται τόσα χρόνια η αήθης επίθεση, για ένα θέμα που δεν υφίσταται, η αρτινή πολιτικός Όλγα Γεροβασίλη, έχει μπροστά της, το μέλλον στην πολιτική ζωή της χώρας και θα υπάρχει εκεί, για να θυμίζει, ότι ποτέ η πολιτική που ασκείται με όρους αξιοπρέπειας, δεν ηττήθηκε απ’ τα συμφέροντα και τις σκοπιμότητες, που υπηρετούνται με τον άγαρμπο τρόπο, του αποκαλυπτικού(!) ρεπορτάζ του κ. Χιώτη και της έγκυρης(!) εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ».
Και μαζί μ’ όλα αυτά, ήρθε η απογοήτευση και για την ποιότητα της πολιτικής που ασκούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, με πρώτη και καλύτερη τη ΝΔ, η οποία χωρίς δεύτερη σκέψη, έσπευσε να οδηγηθεί στην ίδια απόφαση, που ο κ. Χιώτης, εν είδει Προέδρου Ειδικού Δικαστηρίου…. Εξέδωσε! Πως είναι παράνομα βουλευτής, μιας ιατρός, που έκανε το μεγάλο αδίκημα, να εργάζεται πριν εκλεγεί βουλευτής. Λες και δεν υπάρχουν άλλα θέματα, για ν’ ασκήσει αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Όμως και αυτή η επιλογή, δεν είναι καθόλου τυχαία… Απεικονίζει κατά τον καλύτερο τρόπο, την πολιτική ποιότητα, των ανθρώπων που δηλώνουν ότι μπορούν να σώσουν την πατρίδα μας. Χωρίς βεβαίως να ντρέπονται…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!