Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Σε εξέλιξη η έρευνα για τους δύο αστυνομικούς που σε ώρα υπηρεσίας μετέφεραν ναρκωτικά!




 Σε προγραμματισμένη υπηρεσία βρισκόταν οι δύο αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας οι οποίοι κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών.

Οι κινήσεις του ενός τουλάχιστον είχαν προκαλέσει υποψίες σε συναδέλφους του εδώ και αρκετό καιρό. Έτσι είχε τεθεί υπό διακριτική παρακολούθηση.

Τα ξημερώματα και ενώ κινούνταν προς την πόλη της Ηγουμενίτσας του έγινε σήμα στάσης από αστυνομικούς.

Όμως εκείνος δεν υπάκουσε με αποτέλεσμα στη συνέχεια να προκαλέσει τροχαίο καθώς έπεσε πάνω σε σταθμευμένα οχήματα. Το υπηρεσιακό όχημα –συμβατικό- σχεδόν διαλύθηκε στο μπροστινό μέρος και ακινητοποιήθηκε.EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • oxima metafora1

Ο δεύτερος αστυνομικός με τον οποίο εκτελούσαν μαζί βάρδια εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή της Σαγιάδας. Η ανάμειξή του στην υπόθεση μεταφοράς ναρκωτικών ελέγχεται. Αξιοσημείωτο ωστόσο είναι ότι εντός του υπηρεσιακού οχήματος που τράκαρε είχε αφήσει το υπηρεσιακό του όπλο.

Στο υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας βρισκόταν ως συνοδηγός ένας αλλοδαπός. Πρόκειται για Αλβανό υπήκοο, από χωριό της Κονίσπολης που απέχει λίγα χιλιόμετρα από τα σύνορα.

Από τις πληροφορίες που υπάρχουν είναι ο άνθρωπος που συνέδραμε –ενδεχομένως με άλλους συμπατριώτες του- για να μεταφερθούν τα ναρκωτικά σε σημείο κοντά στα σύνορα και στη συνέχεια να φορτωθούν στο όχημα της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές υπάρχουν ενδείξεις ότι η μεταφορά ναρκωτικών με εμπλοκή του ενός τουλάχιστον αστυνομικού δεν γίνεται για πρώτη φορά. Το βάθος της υπόθεσης αναμένεται να αποκαλυφθεί τις επόμενες ώρες καθώς η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!