Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Ένα μεγάλο και καινοτόμο έργο αντιπυρικής προστασίας της διοίκησης Καλαντζή ολοκληρώνεται.

 Περιαστικό δάσος Φιλιππιάδας:


Ένα μεγάλο και καινοτόμο έργο αντιπυρικής προστασίας της διοίκησης Καλαντζή ολοκληρώνεται.
Με ικανοποίηση ενημερωθήκαμε ότι υπεγράφη η σύμβαση για το έργο αντιπυρικής προστασίας του περιαστικού δάσους Φιλιππιάδας, το οποίο φέρει τη σφραγίδα της προηγούμενης δημοτικής αρχής .
Πρόκειται για ένα σημαντικό και καινοτόμο έργο το οποίο έφτασε στο τελικό στάδιο υλοποίησης έπειτα από μεγάλες και συντονισμένες ενέργειες της προηγούμενης δημοτικης αρχής και προσωπικά του δημάρχου κ. Νικόλαου Καλαντζή.
Τόσο το έργο αντιπυρικής προστασίας και ανάδειξης του περιαστικού δάσους Φιλιππιάδας, όσο κι εκείνο του δάσους Θεσπρωτικού, που βρίσκεται σε εξέλιξη, είναι συνολικού προϋπολογισμού 806.000 ευρώ. Δηλώνουμε υπερήφανοι για τα δύο αυτά έργα αλλά και για όλα όσα έχουμε δρομολογήσει και θα εξελιχτούν το επόμενο διάστημα.
Για την αρτιότερη ενημέρωση των συμπολιτών μας υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για έργα που χρηματοδοτούνται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης (Μέτρο 8.3) και είμαστε ο μόνος Δήμος στην Ήπειρο που έχει χρηματοδοτηθεί .
Μετά και τα παραπάνω καλούμε τα μέλη της δημοτικής αρχής και προσωπικά τον δήμαρχο κ. Ζυγούρη, αντί να κομπάζουν για τα έργα που υλοποιούνται και φέρουν τη σφραγίδα της δημοτικής αρχής Καλαντζή, να επισπεύσουν τις διαδικασίες για την ολοκλήρωσή τους και να κάνουν τον προγραμματισμό νέων έργων που είναι απαραίτητα για τον τόπο και τους συμπολίτες μας.
Εμείς θα είμαστε εδώ, πάντα στο πλευρό των συνδημοτών μας, για να στηρίξουμε τα θετικά αλλά και να καυτηριάσουμε λάθη, παραλείψεις και αστοχίες της σημερινής διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!