Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Τα Επιμελητήρια της Ελλάδας συναντώνται στην Άρτα


Στην Άρτα θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Απριλίου η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση που θα φέρει την περιοχή στο επίκεντρο του Πανελληνίου ενδιαφέροντος. Οι Γενικές Συνελεύσεις άλλωστε της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων αποτελούν από τα κορυφαία οικονομικά γεγονότα και συνήθως συνοδεύονται από σημαντικές υπουργικές παρουσίες αλλά και εξαγγελίες.

Τη διοργάνωση εκτός από το Επιμελητήριο Άρτας στηρίζει και ο Δήμος ύστερα από σχετική απόφαση που έλαβε το δημοτικό συμβούλιο.
Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου της Άρτας Χρήστος Παπάζογλου η Γενική Συνέλευση αποτελεί μία πρωτοβουλία που θα αναδείξει την περιοχή, είτε τα τοπικά προϊόντα είτε τις τοπικές ανάγκες που υπάρχουν για τις επιχειρήσεις είτε ακόμη και τις ανάγκες της.

«Ουσιαστικά είναι μια εκδήλωση, στην οποία συμμετέχουν πάντοτε σχεδόν όλοι οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων της Ελλάδας αλλά πρόκειται να έρθουν και αρκετοί προσκεκλημένοι από τα συναρμόδια υπουργεία. Σίγουρα θα έρθουν από το υπουργείο Ανάπτυξης και σίγουρα θα έρθουν άνθρωποι οι οποίοι θα μπορούν να μας δώσουν λύσεις ή και απαντήσεις για θέματα που αφορούν ολόκληρη την περιοχή», υπογράμμισε.
 Η Γενική Συνέλευση θα γίνει στο χώρο του Επιμελητηρίου Άρτας και στην αίθουσα που διαθέτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!