Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Προεδρος εμπορικού συλλόγου και συχρόνως Δημοτική Σύμβουλος ψηφίζει να γίνει το παζάρι στο Δήμο Ζηρού

  Ενώ οι έμποροι ζητάνε την παρέμβαση Καχριμάνη για να μην γίνουν παζάρια στην Ήπειρο...

H Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Β/Δ Ελλάδας & Νήσων (Ο.Ε.Σ.Β.Δ.Ε.Ν.) έστειλε την παρακάτω επιστολή στον Περιφερειάρχη Ηπείρου, τον Αλέκο Καχριμάνη, ζητώντας του να παρέμβει για να μην γίνει φέτος κανένα παζάρι σε καμιά περιοχή της Ηπείρου...

Γράφουν:

"Λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης που έχει επέλθει τα τελευταία 2 χρόνια στην Ήπειρο, τα εμπορικά καταστήματα βρίσκονται σε απόγνωση για την επιβίωση τους.
Για τον λόγο αυτό ζητάμε την παρέμβασή σας προς όλους τους δήμους της Ηπείρου για να μην πραγματοποιήσουν για την φετινή περίοδο παζάρια στις περιοχές τους και έτσι να αποφευχθεί η εκροή χρήματος από τις πόλεις.
Αν και σας είναι γνωστό , θεωρούμε χρήσιμο να τονίσουμε ότι στους δρόμους των πόλεων τα μαγαζιά που κλείνουν και παραμένουν άδεια, καθημερινά αυξάνονται δραματικά."



 Το θέμα είναι ότι οι δήμοι αντιμετωπίζουνε τα παζάρια σαν μια εύκολη πηγή σημαντικών εσόδων και κακά τα ψέμματα, έτσι είναι... 
Σε τέτοιες εποχές που οι στρόφιγγες έχουν κλείσει, πώς να αρνηθείς 200 ή και παραπάνω ζεστά χιλιάρικα; 
Από την άλλη κι οι έμποροι έχουνε τα δίκια τους, τα παζάρια απομακρύνουνε τον κόσμο από τα μαγαζιά τους και τα λουκέτα μπαίνουνε το ένα πίσω από το άλλο...

2 σχόλια:

  1. ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Ο ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ!!!!!!!!!.


    ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαγαζάκι γωνία για κάποιους εκλεγμένους ο Δήμος Ζηρού

    Αντί να κοιτάξουν να κλείσουν καμιά τρύπα στα χωριά, αυτοί έχουν στο νου τους να μοιραστούν τον προϋπολογισμό του Δήμου για τις φοβερές υπηρεσίες που προσφέρουν στον τόπο μας.
    3500000€ το διαπιστωμένο χρέος του Δήμου κι αυτοί το χαβά τους.
    Παρόλο που καταργήθηκε η διπλομισθία για τους αιρετούς κλπ αυτοί βρήκαν τον τρόπο για να διπλοκονομάει ο Νο 2 του Δήμου μας. 950 € μισθό το μήνα ζητάει ο πρόεδρος της «Κοινωφελούς» και 56 € για κάθε συνεδρίαση. Δηλαδή καμιά εικοσαριά χιλιάδες το χρόνο.
    Υπάλληλος ΔΕΚΟ (βλέπε ΔΕΗ) ο εκλεκτός του Δημάρχου και δεν του φτάνει ο παχυλός μισθός του. Θέλει έναν ακόμα μισθό για τις μοναδικές υπηρεσίες που μας προσφέρει και την ακριβή ζωή που κάνει.
    Ακόμα κι ο σκληροπυρηνικός Μάστορας συντάχτηκε με την αντιπολίτευση και διαχώρισε τη θέση του. Θα αφήσουν τους βουλευτές οι βουλευτές είπε και θα πιάσουν εμάς. Μπράβο Νίκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!