Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Απίστευτο! «Ντου» σε διαιτητή της Αρτας από μέλος του Δ.Σ. της Ενωσής του!

Ο κύριος αυτός είναι γυμναστής μέλος ΝΕ Σύριζα Αρτας αποσπασμένος σε γραφείο βουλευτού του κόμματος !

Νέες «ομορφιές» στην Αρτα. Σε αγώνα για το τοπικό πρωτάθλημα (Παναγροτικός Αγ. Σπυρίδωνα - Νίκη Καλαμιάς), διεκόπη παιχνίδι στο 94’! Ο λόγος;
To μέλος της ΕΠΣ (!!!), Σπύρος Πουλιάνος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, προπηλακίζοντας τον διαιτητή της αναμέτρησης Φαντή, επειδή η ομάδα του χωριού του δέχθηκε γκολ στο 93’!!!
Ο ρέφερι σύμφωνα με τα όσα έχει καταγράψει στο Φ.Α. δέχθηκε και δεύτερη επίθεση από το μέλος του Δ.Σ. της Ενωσης και εντός των αποδυτηρίων των διαιτητών.
Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Επιτροπής Διατησίας της Ένωσης Γιάννης Μπουντούρης και το μέλος Σωκράτης Φωτιάδης, με ανακοίνωση τους καταδίκασαν την επίθεση του κ. Πουλιάνου, αναφέροντας ότι το έχει ξανακάνει, ζητώντας από την πειθαρχική επιτροπή να πράξει τα προβλεπόμενα.
«Καταδικάζουμε την απρόσκοπτη επίθεση του μέλους του ΔΣ της ΕΠΣ Άρτας κ. Πουλιάνου Σπύρου εναντίον του διαιτητή Φάντη Παναγιώτη με απίστευτες ύβρεις, απειλές και εκφράσεις προς το πρόσωπό του και όχι μόνο στον χθεσινό αγώνα Παναγρότικος Αγ.Σπυρίδωνα-Νίκη Καλαμιάς.
ΥΓ. Σας είχαμε προειδοποιήσει απ' τον Νοέμβριο για την συμπεριφορά του συγκεκριμένου μέλους της ΕΠΣ Άρτας.
ΥΓ1. Ελπίζουμε ως επιτροπή διαιτησίας η Πειθαρχική επιτροπή να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων απ' την αυριανή απολογία κιόλας του συγκεκριμένου κυρίου εναντίον της επίθεσης σε άλλον διαιτητή την 03/03/18».
Αντ’ αυτού κινδυνεύουν οι ίδιοι να διαγραφούν!!!
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Άρτας, Γιώργος Παπαμιχαήλ, διαχώρισε τη θέση του από τη δύο άλλα μέλη, διαφώνησε με την ανακοίνωση που εξέδωσαν και σύμω να με πληροφορίες ζήτησε και την ΔΙΑΓΡΑΦΗτους!!!

Μόνο στην Ελλάδα!

Ούτε οι ίδιοι οι παράγοντες των Ενώσεων δεν στηρίζουν τους διαιτητές!
πηγή http://epithesi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!