Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Εμπλέκεται και ο κ. Αντ. Μπέζας στο σκάνδαλο Novartis;

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
Mpezas 2Η συζήτηση χτες στη Βουλή για το σκάνδαλο της Novartis αποκάλυψε κι έναν ακόμη εμπλεκόμενο και μάλιστα δια στόματος του κ. Άδωνι Γεωργιαδη.
"...Την αρμοδιότητα για την τιμολόγηση των φαρμάκων δεν την είχα εγώ, αλλά ο κ. Αντώνης Μπέζας ως υφυπουργός", είπε ο κ. Γεωργιάδης!
Ο κ. Μπέζας, βουλευτής Θεσπρωτίας της Ν.Δ τότε, ήταν υφυπουργός Υγείας και όπως φαίνεται τα έκανε "μαντάρα" , όπως συνέβη και με τα οικονομικά - φορολογικά έσοδα, όταν ήταν υφυπουργός Οικονομικών, με πρωθυπουργό τον κ. Κώστα Καραμανλή.
Ήταν τότε που είχε πάρει ευνοϊκές αποφάσεις για διάφορες φορολογικές υποθέσεις, που θεωρήθηκαν σκανδαλώδεις και με τις οποίες ασχολείται η Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς, ύστερα από αποκαλυπτικά δημοσιεύματά μας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μπέζας (πολιτικός μηχανικός ), αφότου έχασε την βουλευτική έδρα, προσελήφθη ως... ειδικός σύμβουλος για τεχνικά θέματα του δημάρχου Πάργας κ. Ντάστα, ο οποίος έχει κατηγορηθεί ότι ... "χάριζε" οικόπεδα- φιλέτα σε φιλικά του πρόσωπα και στον... εαυτό του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!