Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Οκτώ συλλήψεις.. Κύκλωμα διακινούσε συστηματικά κοκαΐνη

 


Οκτώ συλλήψεις σε Άρτα, Αττική και Αγρίνιο έγιναν από την Ασφάλεια Άρτας μετά από συντονισμένη επιχείρηση στο πλαίσιο εκτέλεσης ενταλμάτων που είχαν εκδοθεί.

Ειδικότερα, πρόκειται για ημεδαπούς, ηλικίας από 35 έως 58 ετών, σε βάρος των οποίων είχε σχηματιστεί κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, μετά την υποβολή της οποίας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας, εκδόθηκαν σε βάρος τους εντάλματα σύλληψης από τον Ανακριτή Πλημμελειοδικών Άρτας, δυνάμει των οποίων πραγματοποιήθηκαν οι συλλήψεις.

Πιο αναλυτικά, όπως προέκυψε ύστερα από πολύμηνη και μεθοδική έρευνα, οι κατηγορούμενοι, τουλάχιστον από τις αρχές του 2021, δραστηριοποιούνταν στη συστηματική διακίνηση κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης σε χρήστες  στην Άρτα, το Αγρίνιο και την Αττική.

Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα διακριβώθηκε ότι οι συλληφθέντες πραγματοποίησαν τουλάχιστον 440 αγοραπωλησίες ναρκωτικών, διακινώντας τουλάχιστον ένα κιλό και 330 γραμμάρια κοκαΐνης και -950- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Το οικονομικό όφελος που αποκόμισαν από την εμπορία των παραπάνω ποσοτήτων ανέρχεται στις-140.000- ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!