Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

«Κρανίου τόπος» το Πνευματικό Φιλιππιάδας



 Κρανίου τόπος… Αυτές είναι οι εικόνες από το Πνευματικό Κέντρο Φιλιππιάδας, τον μοναδικό ουσιαστικά χώρο εκδηλώσεων που διαθέτει η περιοχή.

Το έργο της αναβάθμισης του Πνευματικού που δρομολόγησε ο Δήμος πριν από τρία χρόνια εξελίχθηκε σε γεφύρι της… Άρτας με δραματικά αποτελέσματα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι δεν επρόκειτο για παρεμβάσεις μεγάλης κλίμακας και υψηλού κόστους αλλά για ένα σύνολο εργασιών της τάξης των 70 χιλιάδων.

Το έργο δημοπρατήθηκε το 2020 και τρία χρόνια μετά η αίθουσα είναι κυριολεκτικά βομβαρδισμένη!

Ο εργολάβος μετά από παρατάσεις που έλαβε δεν κατάφερε να κάνει ούτε τις στοιχειώδεις εργασίες. Αντίθετα άφησε πίσω του ένα… γκρεμισμένο κτίριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Epiruspost η σύμβαση με τον Δήμο Ζηρού λύθηκε ο οποίος στο εξής θα κληθεί να βρει λύση ώστε να καταστήσει τον χώρο και πάλι λειτουργικό.

Οι αποφάσεις θα ληφθούν από τη νέα Δημοτική Αρχή και κάτω από το βάρος που δημιουργεί η αδυναμία λειτουργίας της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου.

Το ζητούμενο είναι να βρεθεί η πλέον αξιόπιστη λύση που σε σύντομο χρονικό διάστημα θα οδηγήσει στην αποκατάσταση του χώρου και της λειτουργίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!