Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Με πρόταση Μπέγκα στον ΦΟΔΣΑ η Τατιάνα Καλογιάννη!



 Εκπλήξεις έκρυβε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων το βράδυ της Τρίτης όπου μεταξύ άλλων αναδείχθηκαν οι εκπρόσωποι του στον Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων Ηπείρου.

Και η έκπληξη έγινε από τον Δήμαρχο Θωμά Μπέγκα ο οποίος προτείνοντας εκ μέρους της πλειοψηφίας περιέλαβε και την Τατιάνα Καλογιάννη.

Τα τρία μέλη που πρότεινε ο δήμαρχος για τον ΦΟΔΣΑ ήταν ο ίδιος, ο Μάκης Χρυσοστόμου και η Τατιάνα Καλογιάννη.

Η πρόταση προκάλεσε αρκετά σχόλια  και πολιτικά αλλά και επί της διαδικασίας. Ο Δήμαρχος τα προσπέρασε πλέκοντας το εγκώμιο της Τατιάνας Καλογιάννη. «Επιμένουμε στη βασική αρχή για πλουραλιστική εκπροσώπηση. Η κ. Καλογιάννη είναι ένα πρόσωπο που έχει την γνώση και το επιστημονικό υπόβαθρο, κατέχει την τεχνογνωσία και θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα του Δήμου μας στον ΦΟΔΣΑ» ανέφερε ο δήμαρχος.

Η επικεφαλής της παράταξης Ιωάννινα 2023 δεν αιφνιδιάστηκε από την πρόταση του Δημάρχου αφού πιθανότατα είχε προηγηθεί ενημέρωση και συνεννόηση.

Στην τοποθέτησή της ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και δήλωσε ότι με τις γνώσεις της θα προσφέρει στον ΦΟΔΣΑ.

«Ευχαριστώ τον δήμαρχο. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να εκπροσωπήσω τον δήμο μας στον Φορέα. Από το 2011 ως το 2019 που υπήρξα αντιπεριφερειάρχης έγιναν σημαντικές μεταρρυθμίσεις και γενναίες με ξεχωριστό έργο την μονάδα ΑΣΑ. Είμαι πεπεισμένη ότι μπορώ να προσφέρω και πιστεύω ότι ο ΦΟΔΣΑ μπορεί να κάνει πολύ σπουδαίο έργο», ανέφερε η κ. Καλογιάννη.

Εκ μέρους της μειοψηφίας στον ΦΟΔΣΑ θα μετέχει ο κ. Γιώργος Αρλέτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!