Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

Ποιες παραλίες της Ηπείρου βγαίνουν σε ηλεκτρονική δημοπρασία Αρκετές είναι οι παραλίες της Ηπείρου που έχουν ανέβει στην ειδική ψηφιακή πλατφόρμα και περιλαμβάνονται σε αυτές για τις οποίες θα ακολουθήσει ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την παραχώρησή τους.

Το συγκεκριμένο σύστημα εφαρμόζεται φέτος για πρώτη φορά με σκοπό να βάλει τάξη στις παράλια και να αφήσει χώρο ελεύθερο για τους πολίτες.

Σημειώνεται ότι από τα προηγούμενα χρόνια υπάρχουν παραχωρήσει με ενεργές συμβάσεις οι οποίες έχουν ήδη καταχωρηθεί στο ψηφιακό μητρώο συμβάσεων παραχώρησης απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας.

Στη Θεσπρωτία παραλίες στις εκβολές του Καλαμά, το Μέγα Ντράφι και το Καραβοστάσι περιλαμβάνονται σε αυτές για τις οποίες θα γίνει ηλεκτρονική δημοπρασία.

Σύμφωνα με την Κτηματική Υπηρεσία η δημοπρασία θα γίνει την Τρίτη 28 Μαΐου.  

Αναλυτικά τα τμήματα των παραλιών που παραχωρούνται προς μίσθωση ΕΔΩ

Την Δευτέρα 27 Μαΐου  θα γίνει η δημοπρασία για την παραχώρηση τμημάτων παραλιών από την Κτηματική Υπηρεσία του Νομού Πρέβεζας.

Στον κατάλογο περιλαμβάνονται παραλίες της Πάργας όπως η Αμμουδιά και το Κρέμασμα και της Πρέβεζας από την Καστροσυκιά, το Κανάλι και το Μονολίθι.

Αναλυτικά η προκήρυξη ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!