Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Τραγικό θάνατο βρήκε η Μαρία Μάνθου




Σε τροχαίο δυστύχημα, στην Φιλοθέη, όταν προσπάθησε να διασχίσει το οδόστρωμα…




Τραγικό θάνατο βρήκε η Μαρία Μάνθου, απ’ την Φιλιππιάδα, όταν χθες το βράδυ, περί τις 11, επεχείρησε να διασχίσει το οδόστρωμα, στην εθνική οδό Άρτας – Ιωαννίνων, ακριβώς μπροστά απ’ την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ. Διερχόμενο όχημα, την παρέσυρε και έχασε την ζωή της.
Δραστήρια γυναίκα η Μαρία Μάνθου, διατηρούσε κατάστημα καφέ στην οδό Σκουφά  Άρτα, το οποίο τους τελευταίους μήνες είχε μεταφέρει στην Περιφερειακή Οδό και ήταν το ίδιο γνωστή και στην Άρτα και την Φιλιππιάδα.
Ιδιαίτερα στην γειτονική πόλη είχε αναπτύξει έντονη δραστηριότητα στα κοινά. Ήταν πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Φιλιππιάδας απ’ το 2004 έως το 2006, θέση την οποία έλαβε εκ νέου, μετά τις εκλογές του 2010. Με την ιδιότητά της αυτή, έκανε σημαντικά πράγματα και παρεμβάσεις. Ήταν η πρωτοπόρος στην καθιέρωση του καρναβαλιού γυναικών στην πόλη, ενώ είχε πρωτοστατήσει και στην διοργάνωση επιστημονικών και πολιτιστικών συλλόγων.
Παντρεμένη με τον γεωπόνο Δημήτρη Μάνθο, έχουν δυό παιδιά την Τόνια που είναι αρχιτέκτων και τον Πάρι που είναι γιατρός.
Η κηδεία της θα γίνει σήμερα το απόγευμα στο χωριό της Ψαθοτόπι Άρτας.
Συλλυπούμαστε την οικογένειά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!