Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Από τον Λούρο Πρέβεζας στο «Τριφύλλι»


Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είναι πλέον ο 14χρονος (γεννηθείς το 1998), Γιάννης Μπουζούκης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ακαδημίας «Αθλόπολις» του Άγγελου Μπέκα (λειτουργεί και σαν Ποδοσφαιρική Σχολή Παναθηναϊκού), την Πέμπτη θα βρίσκεται μαζί με τον πατέρα του στην Παιανία, όπου θα υπογράψει τα απαραίτητα έγγραφα που θα τον κάνουν και με τη «βούλα» παίκτη του «Τριφυλλιού».
Ο Μπουζούκης δε θα μείνει στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, αλλά σε διαμέρισμα σε γειτονική περιοχή, μαζί με τη μητέρα του και ίσως και τον μεγάλο του αδερφό, ο οποίος έχει τελειώσει το σχολείο και θα εισαχθεί σε κάποια πανεπιστημιακή σχολή.
Η μητέρα του Σόφη (με καταγωγή από τις Εκκλησιές Πρέβεζας) είναι νηπιαγωγός και αποσπάστηκε στην Αττική, ώστε να μπορέσει να είναι μαζί με τον 14χρονο ποδοσφαιριστή. Ο πατέρας του, Τάσος Μπουζούκης είναι επίσης εκπαιδευτικός (δάσκαλος) και εχει καταγωγή από το Κοτσανόπουλο Πρέβεζας. Η οικογένεια διαμένει στο Λούρο Πρέβεζας.
mpouzoukis
Οι υπεύθυνοι scouting του Παναθηναϊκού είχαν εδώ και καιρό τσεκάρει την περίπτωσή του και πολύ συχνά ο Γιάννης Μπουζούκης συμμετείχε σε ποδοσφαιρικά τουρνουά με τα τμήματα υποδομής του «Τριφυλλιού».
Η απόκτησή του και η ένταξή του στον Παναθηναϊκό, ήταν εισήγηση τόσο του τεχνικού διευθυντή της «πράσινης» ακαδημίας Γιάννη Σαμαρά, όσο και του προπονητή των τμημάτων υποδομής Σπύρου Μαραγκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!