Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Πλήθος κόσμου στην ημερίδα που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Πρέβεζας


Πρωτοφανής η συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση που πραγματοποίησε στις 14 Φεβρουαρίου 2013 το Επιμελητήριο Πρέβεζας για την παρουσίαση των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ: «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου, Υπηρεσιών» και «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για την στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας».
Στην ημερίδα έλαβαν μέρος ως κεντρικοί ομιλητές οι υπεύθυνοι των δυο προγραμμάτων του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης, ο κ. Βασίλειος Αϊβαλής και η κα. Αθανασία Τσακαλογιάννη.
Τους ομιλητές πλαισίωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ.  Ιωάννης Γιαμάς, η Αντιπρόεδρος του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών κα. Αγγελική Κωνσταντινίδη, η εκπρόσωπος της Περιφέρειας κα. Πηνελόπη Γιαννούση και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Διευθυντής του ΟΑΕΔ κ. Δημήτριος Κώτσης με τους συνεργάτες του, δημοσιογράφοι, πλήθος επιχειρηματιών και οικονομικών συμβούλων.
Στο τέλος της παρουσίασης ακολούθησε εκτενής συζήτηση των παρευρισκομένων, όπου δόθηκαν όλες οι απαραίτητες διευκρινήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!