Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Αγνή Σμπόνια: Συμμετέχουμε ενεργά για ένα νέο Κίνημα όπως το θέλουμε! Το ΠΑΣΟΚ οφείλει να ξαναγεννηθεί με νέους ανθρώπους και νέα φιλοσοφία!


Ανοιχτή επιστολή προς τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ

Συμμετέχουμε ενεργά για ένα νέο Κίνημα όπως το θέλουμε! Το ΠΑΣΟΚ οφείλει να ξαναγεννηθεί με νέους ανθρώπους και νέα φιλοσοφία!

Φίλες και Φίλοι

Το ΠΑΣΟΚ οφείλει να ξαναγεννηθεί!
Η συμμετοχή όλων μας στις συνεδριακές διαδικασίες είναι απαραίτητη, ώστε να μπορέσουμε να επαναπροσδιορίσουμε τις αρχές, τις αξίες, τις στρατηγικές μας, να δούμε ποιες είναι οι κοινωνικές μας αναφορές και οι κοινωνικές μας συμμαχίες και κυρίως να περιγράψουμε με σαφήνεια τι θέλουμε να κάνουμε για τη χώρα και με ποια εργαλεία θα το κάνουμε.

Όλοι μας έχουμε εκφράσει με πολλούς τρόπους την ανάγκη για ριζικές αλλαγές στο Κίνημα. Επομένως, η ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ είναι υποχρέωση όλων μας. Θέλουμε ένα κόμμα ανοικτό προς τους πολίτες.

Το ΠΑΣΟΚ θέλει χτίσιμο από την αρχή και γι' αυτό πρέπει να βοηθήσουμε όσο πικραμένοι και πληγωμένοι κι ας είμαστε. Εξάλλου, εμείς γνωρίζουμε τι κόμμα θέλουμε, σε ποιους να απευθύνεται και ποιες αρχές και αξίες επιθυμούμε να μας συντροφεύουν.

Ταυτόχρονα, η νεολαία πρέπει να βρεθεί στη πρώτη γραμμή! Ως το νεότερο μέλος του απερχόμενου Εθνικού Συμβουλίου, νιώθω την ανάγκη να επισημάνω, οτι δεν θα μπορέσει να ανοίξει ένας νέος ιστορικός κύκλος στο ΠΑΣΟΚ χωρις την παρουσία της μαχητικής και πρωτοπόρας νέας γενιάς. Χρειάζεται οι νέοι να δώσουμε τη δική μας σφραγίδα στις εξελίξεις και να είμαστε παρόντες και πρωτοπόροι στο βηματισμό της νέας εποχής.

Εάν δεν έρθει στο προσκήνιο η νέα γενιά, εάν δε γίνει η γενιά της ανατροπής, εάν οι νέοι δεν ξαναγίνουν οι πρωταγωνιστές της ιστορίας, δεν θα μπορέσει νʼ ανοίξει ο δρόμος για μια νέα μεγάλη εποχή στην πορεία και την ιστορία του ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να ξανακερδίσουμε τη νέα γενιά και με ολοκληρωμένο σχέδιο και προτάσεις να διαλύσουμε κάθε ανασφάλεια που την κυριεύει.
Φίλες και φίλοι
για να μιλήσουμε και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο παρόν και ένα ακόμη πιο φωτεινό μέλλον, δεν πρέπει να ξεχάσουμε αυτό που υπήρξαμε και αυτό που θέλουμε, μπορούμε και πρέπει να γίνουμε.
Γιατί ,όπως είχε πει ο Ανδρέας Παπανδρέου, «το ΠΑΣΟΚ έρχεται από μακριά και οφείλει να πάει μακριά».

Με εκτίμηση

Αγνή Σμπόνια
Μέλος Εθνικού Συμβούλιου ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!