Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

22 αντιπρόσωποι για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ από την Άρτα

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου οι διαδικασίες ανάδειξης των αντιπροσώπων που θα λάβουν μέρος στο 9ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ το οποίο θα διεξαχθεί από 1-3 Μαρτίου. Στην Άρτα ψήφισαν συνολικά 705 μέλη και φίλοι του Κινήματος και στην Άρτα και εξέλεξαν 22 αντιπροσώπους. Σε όλο το νομό Άρτας στήθηκαν 6 κάλπες εκ των οποίων 2 στο Δήμο Αρταίων, 2 στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων και από μία στους Δήμους Νικ. Σκουφά και Γ. Καραϊσκάκη. Στο Δήμο Αρταίων ψήφισαν 487. Λευκά: 7. Άκυρα 7.
Εκλέγονται:
1. Χαμπίπης Δημήτριος (76)
2. Οικονόμου Ανδρέας (74)
3. Καραγιώργος Παναγιώτης (66)
4. Τσιβίκης Ευάγγελος (50)
5. Τάτσης Δημήτριος (39)
6. Γόγολος Παναγιώτης (37)
7. Ρίζος Κωνσταντίνος (32)
8. Ρίζος Θωμάς (23)
9. Κοκοβέ Κωνσταντίνα (17)
10. Φλώρος Νικόλαος (15)
11. Παπαχρηστάκης Άλκης (13)
12. Κουφού Έλλη (11)
13. Φωτάκη Κωνσταντίνα ((3)
14. Χήτας Νικόλαος (3)
15. Μπούκας Κωνμσταντίνος (2)
Στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων ψήφισαν 72. Εκλέγονται:
1.Κατέρης Όμηρος (35)
2.Αλέτρα Βασιλική (19)
3.Κουτσαύτης Σωτήρης (18)
Στο Δήμο Νικ. Σκουφά ψήφισαν 60.Εκλέγονται:
1.Χρηστούλης Σωτήρης (44)
2.Τζίμας Δημήτριος (16)
Στο Δήμο Γ. Καραϊσκάκη ψήφισαν 86.Εκλέγονται:
1.Κουφούλης Νίκος (45)
2.Κοφικέρης Στέφανος (41)

ΠΑΣΟΚ-20 σύνεδροι από τον Νομό Πρέβεζας

Ποιοι εκλέχτηκαν σύνεδροι
Με ικανοποιητική συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν χθες οι διαδικασίες εκλογής των συνέδρων για το κρίσιμο 9ο Συντακτικό Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. 20 είναι οι σύνεδροι που εκλέχθηκαν και θα εκπροσωπήσουν τον Ν. Πρέβεζας, στο συνέδριο. Στις κάλπες που είχαν στηθεί στους 3 δήμους της Π.Ε. Πρέβεζας ψήφισαν συνολικά 782 φίλοι και μέλη του ΠΑΣΟΚ . Συγκεκριμένα 420 άτομα ψήφισαν στο Δήμο Πρέβεζας, 215 στο Δήμο Πάργας και 147 στο Δήμο Ζηρού. Στο Δήμο Πρέβεζας εκλέγονται και οι 11 σύνεδροι που ήταν υποψήφιοι (Στέλλα Βαρτελάτου, Βαγγέλης Ζήσης,Φώτης Καρασαββίδης,Σπύρος Κόκκαλης,Ανδρέας Κωλέτσης, Βασίλης Λογοθέτης, Μαρίνα Ντούσκα, Γιάννης Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, Άγγελος Πουλίσης και Δημήτρης Τριάντης). Στο Δήμο Πάργας 5 (Γιάννης Δούκας, Λάμπρος Νούσης, Κατερίνα Ντάση, Κασκάνης Βασίλης και Σπύρος Σούρδης) και στο Δήμο Ζηρού 4 σύνεδρο( Σταύρος Κώστας,  Κατραχούρας Μιχαήλ,Σοφία Δήμου,  και Αντώνης Νταλαγιάννης).

Ικανοποίηση για την συμμετοχή
Σημαντική χαρακτήρισε τη συμμετοχή ο συντονιστής του ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζα κ. Φώτης Ζέρβας, μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας, επισημαίνοντας ότι αν είχαν στηθεί κάλπες σε όλους τους πρώην Καποδιαστριακούς δήμους η συμμετοχή θα ήταν μεγαλύτερη. «Οι πολίτες ενδιαφέρονται να δουν τι θα γίνει στο ΠΑΣΟΚ της επόμενης ημέρας» ανέφερε ο κ. Ζέρβας και ευχαρίστησε όλα τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ που συμμετείχαν στη διαδικασία, ενώ συνεχάρη τους αντιπροσώπους που εκλέχθηκαν για το συνέδριο, το οποίο θα ξεκινήσει την Παρασκευή στην Αθήνα. Σύμφωνα με αναφορές από το ΠΑΣΟΚ, οι συμμετέχοντες-μέλη και φίλοι του κόμματος ξεπέρασαν τις 112.000 στις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη συνέδρων , όπως αυτά εστάλησαν από τους υπευθύνους της διαδικασίας απ' όλη την επικράτεια. Τα επίσημα στοιχεία αναμένονται να ανακοινωθούν σήμερα.

1 σχόλιο:

  1. Θετική αποτίμηση για την παράταξη «ΑΥ.ΡΙ.Ο.»

    • Θετικά αποτίμησαν τη δίχρονη παρουσία της παράταξης «ΑΥ.ΡΙ.Ο. για την Ήπειρο» στο Περιφερειακό Συμβούλιο, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, οι συνελεύσεις που πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο στις περιφερειακές ενότητες της Άρτας και της Πρέβεζας.
    Στις συνελεύσεις συμμετείχε ο εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος της παράταξης Γιάννης Παπαδημητρίου, οι αντίστοιχοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας Όλγα Γεροβασίλη και Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας καθώς και μέλη της παράταξης από τις δύο περιφερειακές ενότητες.
    Οι συνελεύσεις συζήτησαν για τα πολιτικά μέτωπα της περιόδου και τα ιδιαίτερα προβλήματα των περιοχών, ενώ εξέλεξαν τις τοπικές Γραμματείες της παράταξης.
    Στην Περιφερειακή Ενότητα τα μέλη της νέας Γραμματείας είναι ο Τάκης Καραγεώργος, ο Σπύρος Σκαμνέλος και ο Παναγιώτης Ψυχογιός ενώ εκκρεμεί και η προσθήκη δύο ακόμη μελών.
    Στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας η Γραμματεία αποτελείται από τους Τασία Γιάννου (Φιλιππιάδα), Θοδωρή Κορωναίο (Πρέβεζα), Δημήτρη Παπαδήμο (Πρέβεζα), Θανάση Ράπτη (Πάργα) και Ηλία Χάϊδα (Πρέβεζα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!