Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013


Ο Νίκος Καλαντζής ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα του για το Δήμο Ζηρού

    Ο Νίκος Καλαντζής ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα του για το Δήμο Ζηρού
Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση : 
Η εποχή μας επιβάλλει συνολική ανανέωση και πρωτοποριακές ιδέες, για να μπορέσουν οι τοπικές κοινωνίες, να ανταποκριθούν στις ανάγκες που δημιουργήθηκαν, ιδιαίτερα στην εποχή της κρίσης. Η Αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από ανθρώπους οι οποίοι με διάθεση για σκληρή δουλειά, μπορούν να εμπνεύσουν τη νέα εποχή. Δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τυχαία η διαπίστωση πολλών συμπολιτών μας, ότι πλέον ήρθε η ώρα των νέων ανθρώπων να αναλάβουν τις ευθύνες τους, απέναντι στον τόπο που μεγάλωσαν και ζουν και να τον οδηγήσουν σε μια νέα πορεία.

Αυτό το μήνυμα λάβαμε μια ομάδα ανθρώπων, απ’ όλα τα σημεία του Δήμου Ζηρού, για να κάνουμε πράξη, ίσως και το αυτονόητο. Την αισιοδοξία και την προοπτική για τον τόπο μας

. Έχω την τιμή να ηγούμαι, ως πρώτος μεταξύ ίσων, με νέους και άξιους επιστήμονες, επαγγελματίες, αγρότες και εργαζόμενους του Δήμου Ζηρού, του Δημοτικού Συνδυασμού, που δημιουργείται για να κάνει πράξη το όραμα όλων μας. Την καλύτερη προοπτική του Δήμου Ζηρού και των πολιτών του. Και με την πρώτη επικοινωνία μας να σας διαβεβαιώσω, ότι από σήμερα, αρχίζει ένας ουσιαστικός και ειλικρινής διάλογος με όλους. Αυτός θα ορίσει και το δημοτικό μας πρόγραμμα, που κατά ενότητες, θα κάνουμε γνωστό πολύ έγκαιρα, γιατί στον συνδυασμό μας, εκείνο που περισσότερο όλων μετράει, είναι η άποψη και η θέληση του πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!