Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013


 Δημοτική Παράταξη Δήμου Ζηρού

 "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ"






Οι γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς διαχέουν κλίμα ανθρώπινης ζεστασιάς, κοινωνικής αλληλεγγύης και ελπίδας.
Είναι  οι μέρες απολογισμού, που φέρνουν στο προσκήνιο τις ανθρώπινες αξίες. Που μας θέτουν προ των ευθυνών μας, για όλα όσα κάναμε ή ίσως παραλείψαμε τη χρονιά που φεύγει.

Είναι ημέρες χαλαρές, γεμάτες  διάθεση και κατανόηση, αλλά κυρίως φροντίδα για τους δικούς μας ανθρώπους και τους δίπλα μας.
Ιδιαίτερα για όλους εκείνους που χρειάζονται βοήθεια και στήριξη. Μέρες ανταλλαγής ευχών για την εκπλήρωση επιθυμιών. Ατομικών και  συλλογικών.
Ας προσφέρουμε λοιπόν στο πνεύμα αυτό των Χριστουγέννων ανθρώπινη ζεστασιά. Ας γίνουν κυρίαρχα στη ζωή μας, η αλληλεγγύη, η ευαισθησία,  ο σεβασμός και η υποστήριξη για τις ανάγκες του συνανθρώπου μας.
Αν εμπνευσθούμε από τις αξίες αυτές, σίγουρα θα βελτιωθούμε σαν άνθρωποι και σαν κοινωνία. Σίγουρα θα αναδειχθούμε νικητές, θα κάνουμε την ανατροπή.
Το χαρμόσυνο μήνυμα της γένεσης του θεανθρώπου, ας γεμίζει με φως και δύναμη στη δύσκολη αυτή συγκυρία.

Σας ευχόμαστε τα φετινά Χριστούγεννα,  αν και διέρχονται σε τόσο δύσκολη περίοδο, να μας βρουν πιο δυνατούς, πιο αποφασισμένους, για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον.
Για μας, την κοινωνία και τον τόπο μας.

Καλές γιορτές, δημιουργικό και ευτυχισμένο το νέο έτος

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και ο  επικεφαλής   Γεώργιος Ζυγούρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!