Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΝΗΤΡΗ ΓΙΟΛΔΑΣΗ

Ανεξάρτητος πλέον ο στρατηγός μακριά από τον συνδυασμό που τον ανέδειξε....διαλύεται ο συνδιασμός του Δημήτρη Γιολδάση .......
· 


Στη ΣΗΜΕΡΙΝΉ συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζηρού και δεύτερος ο Δημοτικός Σύμβουλος ο Κώνστας Βασίλειος  κατέθεσε επιστολή ανεξαρτητοποίησης !


Ας δούμε όμως τι έλεγε για την τότε ανεξαρτοποίηση του Παπαδιώτη .....στην προσωπική του σελίδα στο fb αναφέροντας  ότι θα είναι πολύ αυστηρός κριτής  στο μέλλον!!!!!!!Αποτέλεσμα εικόνας για παπαδιωτησ κωνσταντινοσ δημοσ ζηρου
Κώνστας Βασίλειος
28 Νοεμβρίου 2019
Η πορεία του όμως από εδώ και στο εξής είναι αυτή που θα αποδείξει το δίκαιο ή όχι της επιλογής του.
Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζηρού ο Δημοτικός Σύμβουλος Παπαδιώτης Κωνσταντίνος κατέθεσε επιστολή ανεξαρτητοποίησης αναφέροντας και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.
Προσωπικά δεν κρίνω τους Δημοτικούς Συμβούλους με βάση την παράταξη στην οποία ανήκουν, τους κρίνω με βάση τις θέσεις τους και τις τοποθετήσεις τους στα θέματα που συζητούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Στην μέχρι τώρα παρουσία του, δεν έχω να του καταλογίσω κάτι.
Ας έχει υπόψη του, ο ανεξάρτητος πλέον συνάδελφος, πως απέναντί του θα είμαι πια αυστηρότερος κριτής αλλά πάντα δίκαιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!