Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Βραβεύσεις ΕΑΣ Σέγας Ηπείρου: Τιμήθηκε από τον ΣΕΓΑΣ ο “πατριάρχης” του κλασικού αθλητισμού της Παραμυθιάς, Πέτρος Μάστορας.


Ο ΣΕΓΑΣ Ηπείρου βράβευσε τον δημιουργό του κλασικού αθλητισμού της Παραμυθιάς Πέτρο Μάστορα, για την συμβολή του στην ανάπτυξη του αθλήματος, στα πλαίσια εκδήλωσης βραβεύσεων αθλητών και προπονητών.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιηθηκε με την υποστήριξη της ΠΕΔ στον Πολιτιστικό Πολυχώρο “Δημ .Χατζή” στα Ιωάννινα, το παρών έδωσαν σύσσωμος ο χώρος του στίβου της Ηπείρου καθώς και πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί της Περιφέρειας και των Δήμων.

Κυρίως όμως βρέθηκαν αθλητές που γαλουχήθηκαν και αναδείχθηκαν υπο τις οδηγίες και την προπόνηση του Πέτρου Μάστορα (όπως οι Βαλκανιονίκες Δήμητρα Τσίλη και ο Ηλίας Γώγος στην φωτογραφία) τιμώντας ετσι τον καθηγητή και προπαντός προπονητή τους, που ήταν ο πρώτος που “έχτισε” τον στίβο στην Παραμυθιά, με πολλές διακρίσεις και συμμετοχές τόσο σε πανελλήνιο οσο και σε βαλκανικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Πνευματικό Κέντρο Δημ.Χατζή στα Ιωάννινα πραγματοποιήθηκε από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ η βράβευση των αθλητών και αθλητριών που διακρίθηκαν το 2022 καθώς και των προπονητών τους και ειδικές βραβεύσεις σε πρόσωπα που συνέβαλαν τα μέγιστα στον Κλασσικό Αθλητισμό.

Συνολικά 55 αθλητές και αθλήτριες και 19 προπονητές βραβεύτηκαν και 5 ειδικές βραβεύσεις σε μια εκδήλωση που έγινε σε συνδιοργάνωση με την ΠΕΔ ΗΠΕΙΡΟΥ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Βουλευτής κα Κεφάλα Μαρία, ο πρόεδρος της ΠΕΔ ΗΠΕΙΡΟΥ κ. Ντακαλέτσης Χρήστος, ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Κεντέρης Κώστας, οι αντιπεριφεριάρχες κ. Πιτούλης Θωμάς, Γοργόλης Βασίλης, Πότσης Οδυσσέας, Νάκου Αγνή ο αντιδήμαρχος Ιωαννιτών Πήχας Βαγγέλης και πολλοί εκπρόσωποι αρχών.

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι Αθλήτριες – αθλητές:

Κων/νος Μίλιος, Σωτηρία Ράπτη, Αντρέας Μίτα, Ναταλία Μπέση, Αναστασία Ράπτη, Νέστορας Κολιός, Ναταλία Ράπτη, Βασίλης Σιωμος Γκίζας, Σπυριδούλα Βασιλείου, Νικολέτα Παππά, Ευαγγελία Γκανάρα, Ελένα Μπασιάκου, Ελευθερία Νταβώνη, Χρυσούλα Γωγου, Χρυσούλα Ανδρούτσου, Μαρ.Αλεξίου, Βασιλική Λογοθέτη, Φίλιππος Σιώμος Γκίζας, Γιώργος Τασούλας, Γ.Ζογλοπίτης, Κώστας Νίκος, Αλ.Καρουζίδης, Μάριος Μεσσήνης, Μάρκος Κωστόπουλος, Ιάσωνας Σιώζος, Νίκη Λιανού, Λυδία Κουτσούπα, Ολυμπ.Σίντου, Κ.Βαρδάκας, Ευαγγ.Κοτσαρίνη, Χριστίνα Αδάμου, Μιχάλης Κιτσαντάς, Χρήστος Τζίμας, Νεφέλη Κίτσιου, Γεωργία Ιωάννου, Δημήτρης Βλάχος, Θανάσης Γώγος, Κων/νος Φωτίου,Έκτορας Αθανασίου, Χρυσόστομος Ράπτης, Λεωνίδας Κουσοβίστας, Ελένη Βλέτσα, Ελεονώρα Παπαδοπούλου, Ηλιάνα Παπαχρήστου, Μαγδ.Μαλάτου, Αν.Θωμάς, Μαρ.Μενάγια, Αγ.Μέγα, Αλ.Ζυγούρα, Ν.Νέσσερης, Χαριλ.Παπαδημητρίου, Ευαγγ.Οικονόμου, Γερ.Καρδούλας, Αλίκη Δημητρίου, Σταυρούλα Παπαδοπούλου.

Οι Προπονητές:

Κώστας Μπάτσος, Θαν.Τσιγκούλης, Κλαίρη Γιαννοπούλου, Κώστας Μήταρης, Κώστας Λώλης, Κώστας Λιόντος, Γ.Καμμένος, Γιάννης Μπανιάς, Σίλα Γέροντα, Δήμητρης Γεωργοπέτρης, Χρύσα Φραγκούλη, Γιάννης Πολίτης, Ίκαρος Ζακυνθινός, Ανδρέας Ρίζος, Σαββίνα Μπέζα, Δημήτρης Θωμάζος!

* Ειδικές Βραβεύσεις: Νίκος Πετρόπουλος, Γιώργος Τζοβάρας, Πέτρος Μάστορας, Πέτρος Ευαγγέλου, Ιπποκάτης Αλεξίου.

Πηγή: ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!