Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Άστοχη και άκομψη παρέμβαση Η παρέμβαση που επιχείρησε ο ανάδοχος των μελετών για τους οδικούς άξονες της Πρέβεζας μάλλον έφερε τα αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα.

Κι αυτό γιατί ο μελετητής στον οποίο η Περιφέρεια έχει αναθέσει τις συγκεκριμένες μελέτες δεν περιορίστηκε στο αντικείμενό του αλλά θέλησε να κάνει και πολιτική.

Στόχευε στον Γιώργο Ζάψα και όπως καλά γνωρίζουν πολλοί στην Φιλιππιάδα η κόντρα έχει μεγάλο παρελθόν.

Ένας λόγος παραπάνω λοιπόν που ακυρώνει την δημόσια παρέμβαση του Βησσαρίωνα Γιωρσπύρου.

Επί των πολιτικών θεμάτων για τις μελέτες και τα έργα αν κάποιος οφείλει να δώσει απαντήσεις ή διευκρινίσεις είναι η Περιφέρεια Ηπείρου.

Ουδείς μπορεί να την υποκαταστήσει πόσο δε κάποιος που του έχει ανατεθεί μία συγκεκριμένη εργασία με έναν συγκεκριμένο προυπολογισμό.

Αν το μελετητικό γραφείο θέλει να δώσει μία πραγματική εικόνα αυτή θα πρέπει να αφορά το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των μελετών..

Τα υπόλοιπα δεν αφορούν τους Ηπειρώτες.

Η δημοσίευση του Γιώργου Ζάψα στον στρατηγικό εταίρο του Καχριμάνη 

"ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ"
#koinotonipiroton

Μια οφειλόμενη απάντηση
====================
Με αναλυτική ανακοίνωσή μας στις 5/8 αναφερθήκαμε στον Στρατηγικό σχεδιασμό των οδικών συνδέσεων της Π.Ε. Πρέβεζας με Ιόνια οδό (Α/Κ Φιλιππιάδος – Πρέβεζα) και με Ηγουμενίτσα (Πρέβεζα/ Κανάλι – Ηγουμενίτσα), όπως αυτός παρουσιάστηκε στην πόλη της Πρέβεζας την 31η Ιουλίου, από τον περιφερειάρχη Ηπείρου με την συνδρομή του τεχνικού συμβούλου της Περιφέρειας Ηπείρου, την μελετητική εταιρεία ΜΕΤΡΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Α.Ε., επισημαίνοντας παράλληλα τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την υλοποίηση της πρότασης εάν υλοποιηθεί ως έχει, σε βάθος χρόνου.

Οι ζητούμενες απαντήσεις, η κριτική μας και ο διάλογος αφορά στην περιφερειακή αρχή Καχριμάνη και όχι τον μελετητή της περιφερειακής αρχής.

Ό,τι είχαμε να πούμε το είπαμε με την ανακοίνωσή μας. Ασκήσαμε κριτική για συγκεκριμένα σημεία και αστοχίες της πρότασης στα οποία και θα επιμείνουμε.

Σε κάθε περίπτωση ο εκπρόσωπος της ΜΕΤΡΟΝ Α.Ε. με την χθεσινή δημόσια απάντηση στην ανακοίνωσή μας επιχειρεί με άκομψο και αντιπαραγωγικό τρόπο να αποδομήσει την κριτική μας, ως μη όφειλε και να μειώσει τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης με απαξιωτικές εκφράσεις καταλογίζοντάς του «σύγχυση», «άγνοια», «ψεύδη», «ανακρίβειες», «σκοπιμότητες» και άκουσον άκουσον «αποδρομή» από την πολιτική, αντί να περιοριστεί στο αντικείμενό του. Ενδύεται τον μανδύα του αυτόκλητου πολιτικού υπερασπιστή της περιφερειακής αρχής Καχριμάνη και εκφεύγει της εντολής για παραγωγή τεχνικού αντικειμένου προς όφελος όλων των Ηπειρωτών.

9/8/2023
Γιώργος Ζάψας, επικεφαλής περιφερειακής παράταξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!