Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Υποψηφιότητα για την περιφέρεια κατέθεσε με ανακοίνωσή του ο Χρήστος Χασκής

 Υποψηφιότητα για την περιφέρεια κατέθεσε με ανακοίνωσή του ο Χρήστος Χασκής εν ενεργεία  υπάλληλος στα ΚΕΠ δήμου Ζηρού πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων επίσης πτυχιούχος Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών ενεργός πολίτης στα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα της περιοχής μας με βέβαιη την ανιδιοτελή προσφορά του που έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη της Περιφέρειας Ηπείρου!

Ευαίσθητος με απόψεις για την οικολογία και την πράσινη ανάπτυξη με παρεμβάσεις   και άρθρα μέσω του τύπου σηματοδοτεί μία αξιόλογη υποψηφιότητα πέρα για  πέρα χρήσιμη και απαραίτητη για τον τόπο μας!

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Χρήστου Χασκή

Η αγάπη για τον όμορφο τόπο μας, την Ήπειρο με οδήγησε στην απόφαση να συμμετέχω στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Κοινό των Ηπειρωτών" και τον Στέφο Ιωάννη.

Η πατρίδα μας, η Ήπειρος, είναι στην τελευταία θέση των περιφερειών της Ελλάδας και της Ευρώπης σε ανάπτυξη και υποδομές. Ο κόσμος της την εγκαταλείπει και η ερήμωση απειλεί πλέον εκτός από τα ορεινά χωριά της και τα μικρά αστικά κέντρα της.

Με την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του "Κοινού των Ηπειρωτών" δηλώνω την πρόθεση μου να αγωνιστώ για να αλλάξει η πορεία του τόπου μας και να μην βλέπει το τρένο της ανάπτυξης να περνά ενώ ταυτόχρονα είναι η μοναδική περιφέρεια της Ελλάδας χωρίς σιδηρόδρομο.

Με αίσθημα ευθύνης, σας καλώ να πορευτούμε μαζί σε αυτό τον εκλογικό αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!