Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Δήμος ΖΗΡΟΥ

Δήμος Ζηρού. Της κουμπαριάς το τρίγωνο…

Δίσεκτο το 12 αλλά οι κουμπαριές πάνε σύννεφο στο δημαρχείο Ζηρού, εκεί στα ψηλά γραφεία.

Ας λένε ότι οι πολιτικοί κάνουν κουμπαριές για να παίρνουν ψήφους. Αυτοί δεν πιστεύουν σ αυτούς τους απαρχαιωμένους τρόπους άσκησης πολιτικής και κάνουν τι άλλο; αλλαξοκουμπαριές μεταξύ τους.

Γαμπρός παρακαλώ της πτυχιούχου προέδρου Δώρας ο σύμβουλος του κουμπάρου Δημάρχου.

Κουμπάρα η Δώρα και στο γάμο της ιδιαιτέρας του Δημάρχου, που συμπτωματικά παντρεύτηκε τον 2ο στην τάξη στο δήμο και ανυπόμονο για αντιδήμαρχο, προεδράρα της κοινωφελούς.

Έσκασε από το κακό του ο παλιός κουμπάρος του δήμαρχου και τωρινός πρόεδρος και κάνει όλη μέρα βόλτες με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο να πάρει τον αέρα του.

Δε λέω να ζήσουν τα παιδιά με πολλά και όμορφα τέκνα, αλλά εμείς τι τους χρωστάμε και δεν μας αφήνουν στη φτώχια μας.

Α!  μιας και είπα φτώχια. Για πολλαπλασιάστε, 2500 ο σύμβουλος και 1500 η πρόεδρος, επί 30 μήνες περίπου πόσο βγαίνει; Τα ίδια και στο άλλο ζευγάρι των πολιτικών του δήμου μας.

Μεγάλο το νούμερο κουμπάροι, Είπαμε, μαγαζάκι γωνίας για σας ο δήμος.

Και περιμένουν οι έρμοι οι ψηφοφόροι όσα τους έταξαν προεκλογικά. Βολευτείτε παιδιά με καμιά λάμπα και λίγο χαλιχάκι από το τρίγωνο της κουμπαριάς και τα λουκάνικα μόλις πλησιάζουν οι εκλογές. Μέχρι τα τότε ας τους καμαρώνουμε και μεις.

Να μας ζήσουν!!!

YΓ. Προς Ζυγούρη – Βογιατζή. Αν δε θέλετε κύριοι επικεφαλής μείζονος και ελάσσονος να είστε μόνιμα στα έδρανα της αντιπολίτευσης, κάντε καμιά κουμπαριά μεταξύ σας και με κανέναν από τα απέναντι έδρανα. Τον Πέτρο να τον αφήσετε στην απέξω. Δε τους σέβεται τέτοιους παραδοσιακούς θεσμούς. O ZORO TΟΥ ΖΗΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!