Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Νεο Ορθοπαιδικό Ιατρείο του Dr Μπέλλου Κωνσταντίνου Χειρουργού Ορθοπαιδικού στην Φιλιππιάδα

Ένας εξαίρετος νέος Φιλιππιαδιώτης ο χειρούργος ορθοπαιδικός  άνοιξε στην πόλη μας ιατρείο και  θα πρέπει να τονίσουμε, το πιό σημαντικό όλων, σε σχέση με την παρουσία ενός νέου  επιστήμονα, σε μια πόλη αποτελεί μία απ' τις πολλές παραμέτρους, που μπορεί να έχει η αναζητούμενη πρόοδος και αναβάθμιση της παροχής ιατρικών υπηρεσιών του  τόπου.
Ο ιατρός κ Μπέλλος είναι γέννημα θρέμμα Φιλιππιαδιώτης και υιός του φαρμακοποιού Παναγιώτη Μπέλλου.
 Αποφοίτησε  από το Λύκειο  Φιλιππιαδας το 2003  και εισήχθη πρώτος   ιατρική Ιωαννίνων. 
Πήρε πτυχίο  το 2010 . 
Υπηρέτησε σαν οπλίτης ιατρός στην Κόνιτσα και το 2011-2012 και εκπαιδεύτηκε στην χειρουργική στο Γ. Νοσοκομείο Πρέβεζας παρά  τον διευθυντή κ. Λέκκα.
Το 2013 ξεκίνησε την ορθοπαιδική στο Γ.Ν.Αρτας με διευθυντή τον κ. Γκρέστα  όπου και έμεινε 1,5 χρόνο και κατόπιν στα μέσα του 2014 συνέχισε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων δίπλα στους καθηγητές Μπερή Γεωργούλη και Κορομπίλια μέχρι τον Απρίλιο του 2018. 
Έκτοτε επέστρεψε στην Φιλιππιάδα   και ανοίγοντας  από τον Ιούνιο  ιδιωτικό ορθοπαιδικό ιατρείο στην 28ης Οκτωβρίου & Ν. Πανούση.
Συμμετείχε σε μεγάλο αριθμό συνεδρίων και σεμιναρίων  με ενδιαφέρον  σε μέγιστο βαθμό οι νεότερες εξελίξεις στην ορθοπαιδική και την ιατρική γενικότερα για τις οποίες φροντίζει να ενημερώνετε και να εφαρμόζει στο πλαίσιο της ιατρικής φροντίδας των ασθενών του. 
Είναι παντρεμένος με τη Σοφία Χρίστου, φιλόλογο, και έχουνε μια κόρη την Αναστασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!