Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Ευρωπαϊκοί ύμνοι για το Μονολίθι!

 

Ως μια από τις ασφαλέστερες παραλίες στην Ευρώπη χαρακτηρίζεται η παραλία του Μονολιθίου στην Πρέβεζα από το European Best Destinations φιγουράροντας μάλιστα στην πρώτη θέση μεταξύ 10 προορισμών (Πορτογαλία, Πολωνία, Μάλτα, Κέρκυρα, Λετονία, Λιθουανία και Γερμανία).

Οι ασφαλέστερες παραλίες στην Ευρώπη μετά τον κορωνοϊό εποχή επιλέχθηκαν από τον ταξιδιωτικό οργανισμό European Best Destinations που έχει έδρα στις Βρυξέλλες με βάση διάφορα κριτήρια όπως ο χαμηλός αριθμός ατόμων που έχουν μολυνθεί από τον κορωνοϊό, το μέγεθος των παραλιών και ο αριθμός των τετραγωνικών μέτρων που διατίθενται για κάθε άτομο στην παραλία.

“Αν ψάχνετε για τον ασφαλέστερο προορισμό στην Ευρώπη , κλείστε τις διακοπές σας στην Πρέβεζα. Η παραλία Μονολίθι, η κύρια παραλία της Πρέβεζας, έχει μήκος 22 χιλιόμετρα και πλάτος έως 80 μέτρα. Αυτή η παραλία είναι η μεγαλύτερη στην Ευρώπη, με εκατοντάδες χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα (+ 1.500.000m²) και θα βρείτε πολύ εύκολα ένα σημείο , να τοποθετήσετε την ομπρέλα σας και να χαρείτε τον ήλιο και τη θάλασσα. Η παραλία Μονολίθι δεν είναι η μόνη στην Πρέβεζα καθώς υπάρχουν και πολλές άλλες.

Στην Πρέβεζα έχουν ληφθεί ήδη πολλά μέτρα ασφάλειας και υγείας σε καταλύματα, καταστήματα και εστιατόρια. Η Πρέβεζα είναι πιθανώς ο μοναδικός ηλιόλουστος προορισμός στην Ευρώπη με εξαιρετικά μεγάλες παραλίες, κοντά σε τρία νοσοκομεία και 10 λεπτά από το αεροδρόμιο του Ακτίου. Γνωστή για την εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής η Πρέβεζα, καθώς οι χρεώσεις σε ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφέ είναι προσιτές και αυτό το καλοκαίρι, ενώ οι ξαπλώστρες είναι δωρεάν. Ζήστε τις διακοπές σας στην Πρέβεζα με ασφάλεια και ελευθερία", αναφέρεται μεταξύ άλλων σε σχετικό άρθρο.

Στο θέμα αναφέρθηκε σήμερα και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου Πρέβεζας Λεωνίδας Αργυρός κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής τονίζοντας μεταξύ άλλων τις προσπάθειες που καταβάλλει ο Δήμος για τη «διάσωση» της σεζόν μετά τον κορωνοϊό εποχή και στην μεγάλη και θετική απήχηση που έχει μέχρι στιγμής η καμπάνια προβολής της Πρέβεζας και της ακτογραμμής μας ως την μεγαλύτερη της Ευρώπης σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!