Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Θεσπρωτικό : Θετικός σε τεστ κορονοϊού ποδοσφαιριστής του Κεραυνού -αναβάλλονται οι προσεχείς αγώνες Α’ και Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας 17-18/10/2020. Για την επανέναρξη των Πρωταθλημάτων…



 Θετικός σε τεστ κορονοϊου βρέθηκε  ποδοσφαιριστής της ομάδας Κεραυνός Θεσπρωτικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PREVEZAFOX o 30χρονος αμυντικός συμμετείχε το Σάββατο σε αγώνα  της τοπικής ομάδας με τον Πανλευκάδιο.

Την Κυριακή ένιωσε ενοχλήσεις στο λαιμό και ανέβασε πυρετό, υποβλήθηκε αμέσως σε  "rapid test" όπου και διαγνώστηκε θετικός στον covid -19.

Χωρίς χρονοτριβή ενημέρωσε τη διοίκηση της ομάδας του Θεσπρωτικού καθώς και τον προϊστάμενο της δομής στην οποία εργάζεται στα Γιάννενα.

Η διοίκηση επικοινώνησε έγκαιρα  με τον ΕΟΔΥ από τον οποίο πήρε οδηγίες για διαχείριση της κατάστασης ενώ προγραμμάτισε απολύμανση στους χώρους που δραστηριοποιείται η ποδοσφαιρική ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας:

Με απόφαση του Προέδρου της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας αναλογιζόμενος την κατάσταση (κρούσμα Covid-19 σε ποδοσφαιριστή Σωματείου της Ένωσης)  και έχοντας αίσθημα ευθύνης στην διασφάλιση της υγείας των ποδοσφαιριστών, προπονητών, διαιτητών, ερασιτεχνικών παραγόντων αλλά και τις κοινωνίας γενικότερα στο πλαίσιο προστασίας μετάδοσης του ιού Covid-19, αναβάλλονται οι προσεχείς αγώνες Α’ και Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας 17-18/10/2020. Για την επανέναρξη των Πρωταθλημάτων…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!