Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ





Προς διευκόλυνση των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, αλλά και των προοδευτικών πολιτών που επιθυμούν να μετάσχουν στις εσωκομματικές εκλογές της 5ης (ή και της 12ης) Δεκεμβρίου 2021 διευκρινίζουμε:
1.Οι πολίτες μπορούν να ψηφίσουν οπουδήποτε, ανεξαρτήτως εκλογικής Περιφέρειας που είναι εγγεγραμμένοι, μόνο με την επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εντύπου που να πιστοποιεί τα στοιχεία τους.
2. Η (έντυπη) αίτηση μέλους ή φίλου δεν θα ζητηθεί από όσους δήλωσαν μέλη το 2017 (135.000). Οι υπόλοιποι που επιθυμούν να ψηφίσουν και προκειμένου να μην καθυστερήσουν στην κάλπη, καλόν είναι να προ-συμπληρώσουν το εν λόγω έντυπο (εκτύπωση, φωτοαντίγραφο). Τα σχετικά έντυπα θα βρίσκονται φυσικά σε κάθε εκλογικό κέντρο.
3.Αν χρειαστεί, λόγω αθρόας συμμετοχής, θα δοθεί παράταση στο κλείσιμο των καλπών πέρα από τις 7 μ.μ.
4.Για την συμμετοχή στις αρχαιρεσίες δεν απαιτείται πιστοποιητικό για την πανδημία, αλλά καλόν είναι πάντα να λαμβάνουμε τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας από την covid-19.
5.Για την συμμετοχή στην τυχόν επαναληπτική εκλογή της 12ης Δεκεμβρίου, προϋπόθεση είναι η συμμετοχή στην πρώτη Κυριακή (5/12).
6.Τα εκλογικά Κέντρα στον Δήμο Ζηρού  είναι:
Φιλιππιάδα στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου 
Θεσπρωτικό στο Παλαιό Δημαρχείο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!