Real- Estate

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας για το παζάρι

Ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας τον τελευταίο χρόνο παρουσίασε(όπως και τα προηγούμενα χρόνια) στους αρμόδιους του δήμου (δήμαρχο και πρόεδρο ΑΔΑΕ) 4 φορές ένα σχέδιο (μαζί με το επιμελητήριο) για την διατήρηση του παραδοσιακού χαρακτήρα του παζαριού και την εξέλιξη του και σε μια έκθεση . Εκμετάλλευση του εκθεσιακού κέντρου και διαμόρφωση του σε πολυχόρο ,που θα αποφέρουν περισσότερα έσοδα στον δήμο και στην πόλη ,περισσότερες από μία φορές τον χρόνο.Για άλλη μια χρονιά το δημοτικό συμβούλιο σε μια συνεδρίαση που παρακολούθησαν όλοι οι αρτινοί συμπολίτες μας και είδαν την αντιμετώπιση που έχουν οι φορολογούμενοι πολίτες αυτής της πόλης σε σχέση με όλους αυτούς που έρχονται από άλλες πόλεις στο παζάρι και μόνο παίρνουν χρήματα προς άλλες κατευθήνσεις, αποφάσισε να διατηρήσει σε επτά ημέρες το παζάρι και σε μορφή που είδαμε τα προηγούμενα χρόνια , απαξίωσης του παραδοσιακού χαρακτήρα, δυσφήμησης για την πολιτιστική ιστορία της πόλης μας , όργιο παραβάσεων (υγειονομικών, φορολογικών, ασφαλιστικών) και αφαίμαξη από την πόλη μας εκατομμυρίων ευρώ.Ενημερώνουμε για τις ενέργειες μας από εδώ και πέρα για να προστατέψουμε τους συμπολίτες μας , τους συναδέλφους μας και την πόλη μας, που μεγαλώσαμε ,ζούμε και αγαπάμε.
1. Καταγγελίες στις υπηρεσίες με κοινοποίηση στον εισαγγελέα : ΕΦΕΤ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ, ΣΔΟΕ, ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ,ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΡΤΑΣ.
2. Δεκαήμερο προσφορών από τα καταστήματα της πόλης από 27-9-12 έως 6-9-12( ξεκινάμε πρώτοι τα δεκαήμερα χαμηλού κόστους).
3. Ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού για την οικονομική αιμορραγία που προκαλεί στην πόλη το παζάρι με σποτ στην τηλεόραση και με αφίσες και φυλλάδια σε ολόκληρη την πόλη που θα λένε τα εξής :
ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
ΨΩΝΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ Π Α Ζ Α Ρ Ι
-ΒΑΖΕΙΣ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΟΥ
-ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΝΕΡΓΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ, ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ
-ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ -ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
-ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΦΗΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ, ΤΟΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ, ΤΟΝ ΟΙΚΟΔΟΜΟ, ΤΟΝ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ ,ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΖΑΡΙΑ…….
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ
-ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ 200 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ(ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΠΑΖΑΡΙΟΥ) ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 8 ΕΩΣ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ(ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ Ε.Σ.Ε.Ε.)
-ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ
-ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΕΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ
-ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Όλοι οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν στον αρτινό λαό και όπου αλλού χρειαστεί για τις ενέργειες τους και ελπίζουμε και τότε να τους φωνάζουν με το όνομα τους και όχι με το υποκοριστικό ‘’ΑΚΗΣ’’…… !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!