Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Στο αντάρτικο και ο Δήμος Πρέβεζας


Ομόφωνα όχι στις απολύσεις εργαζομένων και στην αποστολή στοιχείων, είπε και το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας, το οποίο συνεδρίασε εκτάκτως το βράδυ της Τετάρτης.
Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν πολλοί εργαζόμενοι του Δήμου κι εκπρόσωποι άλλων φορέων καταθέτοντας την αγωνία τους για την πορεία που παίρνουν τα αυτοδιοικητικά πράγματα.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο κατατέθηκε το ψήφισμα των εργαζομένων, στο οποίο περιγράφονταν αναλυτικά η κατάσταση και ζητούνταν η στήριξη του σώματος στα αιτήματά τους να υπάρξουν απολύσεις και περικοπές.
Το Δημοτικό Συμβούλιο ομόφωνα αποφάσισε να στηρίξει το ψήφισμά τους για καμία απόλυση και να μην αποστείλει λίστα με ονόματα και στοιχεία εργαζομένων.
Το Δημοτικό Συμβούλιο ομόφωνα αποφάσισε να παράσχει πλήρη κάλυψη στους υπαλλήλους που είναι υποχρεωμένοι με την αποστολή στοιχείων και βρίσκονται αντιμέτωποι με πειθαρχικές κυρώσεις και αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την ευθύνη για την μη αποστολή λίστας με προς απόλυση εργαζόμενους.
Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας, ο οποίος στην τοποθέτησή του δήλωσε αρωγός των εργαζομένων και του Δήμου.
Να σημειωθεί ότι το Δημαρχείο Πρέβεζας βρίσκεται υπό κατάληψη, ενώ σε κατάληψη προχωρούν και οι εργαζόμενοι της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!