Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Πάργα, Πρέβεζα η κακοκαιρία σάρωσε τα πάντα


Σοβαρά κι έντονα είναι τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από χθες το βράδυ στην Πάργα και την ευρύτερη περιοχή.
Όπως αναφέρουν κάτοικοι, η Πάργα παραδόθηκε στο έλεος της καταιγίδας, τα πάντα πλημμύρισαν και βοήθεια δεν υπήρξε από πουθενά.
Πολλά μαγαζιά στην παραλιακή της Πάργας πλημμύρισαν ενώ σοβαρά προβλήματα προκλήθηκαν και στην Ανθούσα από την υπερχείλιση του ποταμού.
Η περιοχή αποδείχθηκε ανέτοιμη για την κακοκαιρία και δυστυχώς ο τοπικές αρχές δεν μπόρεσαν να κινητοποιηθούν ούτε κατόπιν εορτής.
Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ανθούσας Κώστας Λαμπρούσης, ο οποίος επικοινώνησε μαζί μας, ανέφερε, σημείωσε ότι τα προβλήματα δεν σημειώθηκαν από υπερχείλιση του ποταμού, αλλά από τις τεράστιες ποσότητες νερού που κατέβαιναν από το βουνό και πλημμύρισαν τα πάντα. «Τέτοια βροχή είχαμε χρόνια να δούμε στην περιοχή μας», σημειώνει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει πως τα μηχανήματα που διαθέτει ο Δήμος κινήθηκαν άμεσα, ενώ αστραπιαία υπήρξε η κινητοποίηση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.
Εν τω μεταξύ σοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν και στην Πρέβεζα από ανεμοστρόβιλο που έπληξε την περιοχή. Δέντρα ξεριζώθηκαν, κλαδιά έσπασαν ενώ μεγάλες εκτιμάται πως είναι και οι ζημιές που έχουν προκληθεί στα θερμοκήπια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!