Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013



Θετική αποτίμηση για την παράταξη «ΑΥ.ΡΙ.Ο.»

• Θετικά αποτίμησαν τη δίχρονη παρουσία της παράταξης «ΑΥ.ΡΙ.Ο. για την Ήπειρο» στο Περιφερειακό Συμβούλιο, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, οι συνελεύσεις που πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο στις περιφερειακές ενότητες της Άρτας και της Πρέβεζας. 
Στις συνελεύσεις συμμετείχε ο εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος της παράταξης Γιάννης Παπαδημητρίου, οι αντίστοιχοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας Όλγα Γεροβασίλη και Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας καθώς και μέλη της παράταξης από τις δύο περιφερειακές ενότητες. 
Οι συνελεύσεις συζήτησαν για τα πολιτικά μέτωπα της περιόδου και τα ιδιαίτερα προβλήματα των περιοχών, ενώ εξέλεξαν τις τοπικές Γραμματείες της παράταξης. 
Στην Περιφερειακή Ενότητα τα μέλη της νέας Γραμματείας είναι ο Τάκης Καραγεώργος, ο Σπύρος Σκαμνέλος και ο Παναγιώτης Ψυχογιός ενώ εκκρεμεί και η προσθήκη δύο ακόμη μελών.
Στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας η Γραμματεία αποτελείται από τους Τασία Γιάννου (Φιλιππιάδα), Θοδωρή Κορωναίο (Πρέβεζα), Δημήτρη Παπαδήμο (Πρέβεζα), Θανάση Ράπτη (Πάργα) και Ηλία Χάϊδα (Πρέβεζα). 




1 σχόλιο:

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!