Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Νέα γραφεία στη Φιλιππιάδα για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ


Με έδρα τη Φιλιππιάδα η Τοπική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ απέκτησε από την Τρίτη μόνιμη στέγη επιδιώκοντας ο χώρος να μην στεγάζει μόνο την κομματική λειτουργία, αλλά να γίνει το σημείο αναφοράς των δράσεων αλληλεγγύης για την περιοχή.
Ο Γραμματέας της Τοπικής Επιτροπής Κώστας Καμπουράκης υπογράμμισε, ότι υπάρχει η ανάγκη ενός θαρραλέου κοινωνικού και πολιτικού κινήματος για να ανατρέψει τα Μνημόνια και τις πολιτικές δυνάμεις, που τα εκφράζουν.
Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Πρέβεζας Ηλίας Χάιδας τόνισε, ότι οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τη δημοκρατική τους λειτουργία σε κάθε περιοχή είναι τα κύτταρα οργάνωσης της ανατροπής. Οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ με ξεκάθαρες θέσεις θα δώσουν νέα δυναμική στο λαό, επισήμανε μεταξύ άλλων.
Την εκδήλωση των εγκαινίων χαιρέτισε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Άρτα, Όλγα Γεροβασίλη, τονίζοντας, ότι έναν χρόνο μετά τις εκλογές της 6ης Μαϊου μεγαλύτερα κομμάτια του λαού εναποθέτουν την ελπίδα τους στο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας, ότι όλοι και όλες θα πρέπει να εργαστούν στην κατεύθυνση της ανατροπής, ώστε όσο το δυνατόν γρηγορότερα ο λαός με τη δημοκρατική δύναμη της ψήφου του να ξεμπερδεύει με τα Μνημόνια.
dsc 0313
Ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Κώστας Μπάρκας, μιλώντας για την πολιτική συγκυρία ανέφερε ότι τα προβλήματα της περιοχής είναι συνδεδεμένα με τα Μνημόνια, άρα η αναγκαία ανατροπή είναι η μόνη λύση και για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Φιλιππιάδας, της Πρέβεζας, της Ηπείρου. Κάλεσε το λαό της περιοχής και να εμπιστευθεί και να ενταχθεί στο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας, ότι και η συμμετοχή και η άποψη όλων είναι χρήσιμη.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν μεταξύ άλλων τα μέλη της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Λίτσα Κιτσαντά, Σπύρος Παγκράτης, Βασίλης Γιολδάσης, άνθρωποι της αυτοδιοίκησης, παλαιά, αλλά και καινούρια μέλη του ΣΥΡΙΖΑ με ιδιαίτερα ενθαρρυντική τη συμμετοχή νεολαίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!