Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Ήταν…στραβός ο δρόμος, τον «τρώει» και το αποχευτικό!


Η διέλευση των οχημάτων από την περιοχή του Λούρου, ειδικά τους θερινούς μήνες όπου η κίνηση είναι αυξημένη, συχνά μετατρέπονταν σε Γογλοθά. Οι οδηγοί έπρεπε να είναι εφοδιασμένοι με υπομονή ώστε να αντέξουν την καθυστέρηση και το χάος που συχνά προκαλούνταν.
Ήταν στραβός ο δρόμος λοιπόν.... Τα χειρότερα όμως έπονται και η κατάσταση το φετινό καλοκαίρι θα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της εθνικής οδού Πρέβεζας- Γέφυρας Καλογήρου και συγκεκριμένα στο τμήμα που περνά μέσα στο Δημοτικό Διαμέρισμα Λούρου, προχωρά η τροχαία προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι εργασίες που αφορούν το έργο της αποχέτευσης. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση θα γίνει εκτροπή της κυκλοφορίας τμηματικά στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας και κίνηση των οχημάτων στο άλλο ρεύμα.

Η ρύθμιση θα ισχύει έως τις 31-7-2013, από τις 7 το πρωί έως τις 7 το βράδυ για κάθε μέρα των εργασιών και το τμήμα τροχαίας Πρέβεζας θα επιτηρεί συνεχώς το ανωτέρω οδικό τμήμα με σκοπό την αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων και την εξασφάλιση ομαλών συνθηκών οδικής κυκλοφορίας.
Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ.Χρήστος Μπαΐλης οι ρυθμίσεις κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας και την ταυτόχρονη πραγματοποίηση των εργασιών του έργου της αποχέτευσης. Ο κ.Μπαΐλης υπογραμμίζει ότι η ταλαιπωρία θα είναι προσωρινή, ωστόσο το μεγάλο έργο που κατασκευάζεται και αφορά την αποχέτευση και τον βιολογικό καθαρισμό, θα δώσει την λύση στο μεγάλο πρόβλημα της διαχείρισης των λυμάτων της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!