Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα ισοπέδωσε τον Σκουφά


Πήρε τη νίκη με 5-0 και το εισιτήριο για την Γ’ Εθνική



Η κιτρινόμαυρη φανέλα με τον Ιππόκαμπο στο στήθος είναι τελικά πολύ βαριά. Ο ΠΑΣ Πρέβεζα ισοπέδωσε με σκορ 5-0, τον Σκουφά Κομποτίου στο «Αθανασία Τσουμελέκα», πήρε την πρώτη θέση στον 8ο Όμιλο των μπαράζ και μαζί το εισιτήριο για τη Γ' Εθνική.
Ο Σκουφάς Κομποτίου είχε χάσει από τα... αποδυτήρια. Μέσα σε μία εκπληκτική ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα μπροστά σε 2.000 φιλάθλους (ανάμεσά τους 200 εκδρομείς από την Άρτα), ο ΠΑΣ Πρέβεζα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 4' με τον Χαϊδάκη. Το 2-0 έγινε στο 42' με κεφαλιά του Σιδέρη, ενώ και στο δεύτερο ημίχρονο οι «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό.
Στο 60' ο Ντέτσικας με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 και το 4-0 έκανε με παραπλήσιο τρόπο ο Δημουλιάς τέσσερα λεπτά αργότερα. Το «κερασάκι» στην... τούρτα έβαλε ο Χαϊδάκης στο 80', αφού πρώτα ξεπέρασε και το εμπόδιο του τερματοφύλακα του Σκουφά (5-0).
Μετά το τέλος του αγώνα, παίκτες, προπονητικό τιμ και οπαδοί έγιναν ένα και πανηγύρισαν έξαλλα την ιστορική άνοδο στη Γ' Εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!