Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Διεθνές Τουρνουά Τέννις Ανδρών 10.000 $ στη ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ 7-15 Σεπτεμβρίου


Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης ανέθεσε στον Αθλητικό Γυμναστικό Όμιλο Φιλιππιάδας (Α.Γ.Ο.Φ.) τη διοργάνωση Διεθνούς Τουρνουά Ανδρών 10.000 $ (ITF 10.000$). Το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί την περίοδο 7 - 15 Σεπτεμβρίου 2013 στις εγκαταστάσεις του Ομίλου μας στην πόλη της Φιλιππιάδας.
Είναι η πρώτη φορά που γίνεται τουρνουά ITF της σειράς αυτής (με χρηματικό έπαθλο 10.000 $ ή άνω) σε όλη την Δυτική Ελλάδα. Το τόσο σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός στη σημερινή οικονομική συγκυρία έρχεται να δώσει μία, έστω και μικρή, ανάσα στην τοπική κοινωνία στον τομέα του αθλητισμού και όχι μόνο. Το σπουδαίο επαγγελματικό τουρνουά έρχεται ως επιστέγασμα των προσπαθειών του Δ.Σ. του Α.Γ.Ο.Φ με την αμέριστη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου κ. Δημήτρη Γιολδάση. Να αναφέρουμε ότι ήδη τελείωσε και η δεύτερη φάση της ανακαίνισης των γηπεδικών εγκαταστάσεων του ομίλου, η οποία και συνετέλεσε σε μεγάλο βαθμό στην ανάθεση από την Ομοσπονδία Αντισφαίρισης του επαγγελματικού τουρνουά.
Παράλληλα να ευχαριστήσουμε και τον Αντιπεριφερειάρχη Πρεβέζης για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα για ενίσχυση του αθλητικού έργου του Α.Γ.Ο.Φ. Ο Αθλητικός Γυμναστικός Όμιλος Φιλιππιάδας (Α.Γ.Ο.Φ.) βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία καθώς είναι ο μεγαλύτερος Όμιλος Αντισφαίρισης της Δ. Ελλάδας και της Δ΄ Ένωσης Αντισφαίρισης Ελλάδας με περισσότερoυς από 210 εγγεγραμμένους αθλητές. Πρόσφατα αθλητές του αγωνιστικού του τμήματος συμμετείχαν σε κλιμάκιο της Εθνικής Ομάδας (Tennis Europe Winter Cups) καθώς και σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Juniors. Παράλληλα διατηρεί νεοσύστατα τμήματα καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης.
Ο Αθλητικός Γυμναστικός Όμιλος Φιλιππιάδας (Α.Γ.Ο.Φ.) διεκδίκησε και ανέλαβε για το 2013 την διοργάνωση Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης Juniors επιπέδου Ε2 (18-23 Απριλίου 2013 & Σεπτέμβριος 2013). Το Δ.Σ. του Α.Γ.Ο.Φιλιππιάδας θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την παραπάνω αθλητική δραστηριότητα και καλεί όλο τους πολίτες του Δήμου Ζηρού και της ευρύτερης περιοχής να συνδράμουν με τη συμμετοχή και την παρουσία τους στην άρτια διεξαγωγή του τουρνουά.
Είναι ίσως η ευκαιρία η Φιλιππιάδα και ο ιστορικός Α.Γ.Ο.Φ. να επανέλθουν, παρά την οικονομική κρίση, στον χάρτη των διεθνών πρωταθλημάτων με τις ευοίωνες προοπτικές που αυτό προσδίδει για το μέλλον της αντισφαίρισης και του αθλητισμού γενικότερα.

Με εκτίμηση Για το Δ.Σ. του Αθλητικού Γυμναστικού Ομίλου Φιλιππιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!