Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Γιατί όλοι θέλουν να πάνε λίμνη Ζηρού στις 12 & 13 Αυγούστου;

 Για το διήμερο ZERO Festival φυσικά!

Εμφάνιση DSC_3145.jpg
Η απαράμιλλη φυσική ομορφιά της λίμνης Ζηρού, οι δραστηριότητες και οι παράπλευρες δράσεις που ετοιμάζονται να στηθούν για κείνο το διήμερο στο ZERO festival και οι μοναδικές live βραδιές που ανυπομονεί πολύς κόσμος να παρακολουθήσει απ’όλη την Ήπειρο, συνθέτουν έναν διήμερο που κανείς δεν θέλει να χάσει.
Οι δράσεις που θα ξεκινούν από τις 14.00 κάθε μεσημέρι θα είναι αρκετές και πέρα από την καθιερωμένη βόλτα στην λίμνη με τα canoe kayak,  φέτος στο σκηνικό έχει προστεθεί ο τοίχος 5 μέτρων για τους λάτρεις της αναρρίχησης. Οι εκπλήξεις δεν σταματάνε εκεί με διάφορα lake sports δίπλα στην λίμνη να δίνουν το δικό τους τόνο νωρίς κάθε ημέρα. Μέσα σ’αυτά θα υπάρχουν μαθήματα YOGA σε ήσυχο μέρος όπου μικρά γκρουπ ατόμων θα απολαύσουν τα μαθήματα δίπλα στην λίμνη!
Και εκεί που η ημέρα τελειώνει, έρχεται η νύχτα και οι μουσικές βραδιές που έχουν προγραμματιστεί θα σε συνεπάρουν. 
Την Παρασκευή 12 Αυγούστου άνοιγμα με τους Apollon Band όπου 50 μουσικοί & φωνές υπό την διεύθυνση του μαέστρου Χρήστου Γερογιάννη θα μας χαρίσουν ένα πρόγραμμα βγαλμένο από άλλη εποχή. Συνεχίζοντας και όσο η νύχτα πέφτει, ο μεγάλος καλλιτέχνης Παύλος Παυλίδης με τους B Movies θα κάνει την εμφάνισή του με ένα best off από την πολύχρονη καριέρα ενός καλλιτέχνη που έχει αφήσει το στίγμα του στην ελληνική μουσική σκηνή αλλά και που εξακολουθεί να μας χαρίζει απλόχερα καινούρια ακούσματα με τον δικό του πάντα χαρακτηριστικό τρόπο. Η βραδιά δεν σταματά εκεί και στο τέλος οι Manifesto θα μας χαρίσουν ένα υπέροχο closing με το δικό τους τόνο που ξεχωρίζει.
Το Σάββατο 13 Αυγούστου στο αποκορύφωμα του Zero festival ο χορός και η ένταση θα κρατήσει από νωρίς. Σ’αυτό θα φροντίζουν οι αγαπημένοι από τα Ιωάννινα Folk N’ Roll, η πλέον ανερχόμενη εγχώρια Balkan – ska μπάντα που έχουν αγκαλιάσει την Βαλκανική, ηπειρώτικη και ρεμπέτικη παράδοση με σεβασμό αλλά και προσδίδοντας σε αυτή τη δική τους χαρακτηριστικά μοντέρνα αντίληψη. 
Κάπου εκεί έρχονται και οι IMAM BAILDI όπου η συνταγή τους είναι ένας συνδυασμός μουσικών γεύσεων που φέρνουν κοντά το παλιό με το καινούριο, την Ελλάδα με τον κόσμο. Στη σκηνή, επτά άτομα συνδυάζουν ήχους από παλιά ελληνικά κομμάτια, δικές τους πρωτότυπες συνθέσεις, latin, hip-hop και ηλεκτρονική μουσική σε μια συναυλιακή συνταγή που είναι πλέον δοκιμασμένη σε πάνω από 500 εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Οπότε λοιπόν; 
Ραντεβού στην λίμνη Ζηρού για το Zero festival 2016Εμφάνιση DSC_3145.jpg




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!