Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Τους αλλάζουν πιάτσα....

Πρεσβευτές της Φιλιππιάδας αποκάλεσε τους ταξιτζήδες ο πρώην δήμαρχος Δημητριος Γιολδάσης !
Σε ένα δημοτικό συμβούλιο που είχε λίγο από όλα με κυρίαρχο θέμα τον Καθορισμό θέσεων στάθμευσης Ταξί στην πόλη της Φιλιππιάδας, αποφασίστηκε τελικά εν μέσω έντασης και αντιδράσεων από τους παριστάμενους αυτοκινητιστές ιδιοκτήτες ταξί, να μεταφερθούν τα μισά αυτοκίνητα στο κέντρο υγείας όπου θα μετακινηθεί και το ΚΤΕΛ και τα άλλα στην οδό Σταδίου κάθετος της Μπιζανίου .

Ο πρόεδρος του σωματείου ταξί της Φιλιππιάδας αντιπρότεινε τρεις θέσεις από 7 αυτοκίνητα σε κάθε μια!

Θα ήθελα να επισημάνω ότι εάν το σωματείο των ταξιτζήδων είχε ενιαία πρόταση για δυο πιάτσες συγκεκριμένα μια στην 28ης Οκτωβρίου και η άλλη στο κέντρο υγείας, θα έφερνε σε δύσκολη θέση το Δημοτικό Συμβούλιο για να αποφασίσει αρνητικά !

Κακός σχεδιασμός έλλειψη συνεννόησης από πλευράς "πρεσβευτών" που είχε σαν αποτέλεσμα να μην ικανοποιηθούν τα κατά τα άλλα δίκαια αιτήματα των ιδιοκτητών ταξί!
Η αντιπολίτευση πλειοδότησε προσβλέποντας σε άγρα ψήφων ο δε κύριος Γιολδάσης τους παρότρυνε να κανουν υπομονή και σε λίγο καιρό ... όλα θα αλλάξουν !
Ο κύριος Γιώργος Γιάννος εκπρόσωπος του Σύριζα πολύ σωστά πρότεινε ότι πρέπει να μεταφερθούν στην 28η Οκτωβρίου και στο κέντρο υγείας !
Δεν ψήφισε την πρόταση ο Θεόδωρος Κάλλης από την συμπολίτευση λόγω της κρίσης ... που διέρχεται ο κλάδος των επαγγελματιών γενικότερα .....
Δεν προκάλεσε θετική εντύπωση η παρουσία συνηγόρου του επαγγελματία που θίγονταν από την θέση πιάτσας ταξί μπροστά από την επιχείρηση του !
Μάλλον νόμισε ότι είναι εισαγγελέας και δίκαζε και έκανε παρατήρηση στον δήμαρχο να μην παίζει με το κινητό του!
Δεν ποιούν τιμή πάντως τέτοιες συνεδριάσεις που διχάζουν τον κόσμο της Φιλιππιάδας!
Για όλα υπάρχει κάποια λύση και μπορεί να υπάρξει έστω και τώρα κάποια συνεργασία για να λυθεί το πρόβλημα με τις θέσεις των ταξί !






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!