Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Παραιτήθηκε απο πρόεδρος του Εθνικού Φιλιππιάδας ο Θανάσης Λιόντος 



Την παραίτησή του από την προεδρία του Εθνικού Φιλιππιάδας υπέβαλλε ο Θανάσης Λιόντος και πλέον ο σύλλογος αναζητεί τον διάδοχο του...

Τον άνθρωπο που θα αναλάβει να ηγηθεί των προσπαθειών του Εθνικού Φιλιππιάδας στην συνέχεια του Πρωταθλήματος αναζητούν οι ιθύνοντες της ομάδας αφού ο Θανάσης Λιόντος υπέβαλλε την παραίτησή του από την προεδρία της ομάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του zirosgr ο κ. Λιόντος έθεσε θέμα μετά  τις συνεχείς ήττες της ομάδας την παραίτηση του προπονητή της ομάδας Νίκου Λάππα !
Το ΔΣ του Εθνικού Φιλιππιάδας αρνήθηκε να συζητήσει την πρόταση του προέδρου και έτσι ο πρόεδρος αναγκάστηκε να θέσει στην διοίκηση την παραίτησή του την οποία  αποδέχτηκε  το σώμα !
Ο κ. Λιόντος επέκρινε τον προπονητή οτι δεν διαχειρίζεστε σωστά το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας σε θέματα προπόνησης , τακτικής και σε θέματα ψυχολογίας κατα την διάρκεια του αγώνα .
Τώρα πως ένας πρόεδρος , χοιροτρόφος στο επάγγελμα , είναι γνώστης  τέτοιων λεπτομερειών  που αφορούν θέματα τεχνικής και ψυχολογίας , εκγύμναση, φυσική κατάσταση  ενός αθλητή ,  χωρίς να έχει την βασική παιδεία, είναι άξιον απορίας ! 
Μάλλον του έκαναν εντατικό φροντιστήριο πρόσφατα  κάποιοι τέως προπονητές ....
Φωτογραφία του Σταύρος Κώστας.
Πάντως η κόντρα του κ. Λιόντου με τον Νίκο Λαππα ερχετε απο μακριά μερικά χρόνια πριν όταν ο Λάππας ήταν πάλι προπονητής στην ομάδα και μάλιστα ήταν ο κύριος συντελεστής της ανόδου της ομάδας στην Γ´ Εθνικη κατηγορία .
Ο κ Λιόντος έγινε γνωστός στην πολη της Φιλιππιάδας σαν πρόεδρος του Εθνικού ,  ελάχιστοι τον ήξεραν πριν, και πρεπει να καταλάβει οτι η ομάδα  δεν εχει ανάγκη απο "Προεδραρες '" που καθορίζουν και την ενδεκάδα της ομάδας .
Αν θέλουν να παίξουν και να μάθουν μπάλα ας παίξουν play station! 
Ντε φάκτο καταστάσεις και εκβιασμοί καθοδηγούμενοι δεν περνάνε σε σωστούς συλλόγους που διοικούνται χωρίς παρασκήνιο και "Τρόικες"
Ο Εθνικός Φιλιππιάδας ανήκει στον κόσμο στους φιλάθλους που τον στήριξαν και τον στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και συνέφεραν ο καθένας όπως μπορούσε περισσότερο !
Αυτό που προέχει τώρα ειναι η ηρεμία , ψυχραιμία και συμπαράσταση στην διοίκηση τον προπονητή και κυρίως στους παίχτες γιατι ο Εθνικός μπορεί και αξίζει να παραμείνει στην κατηγορία !
Πάντως ο καινούργιος πρόεδρος θα ειναι ο μικρότερος πρόεδρος σε ηλικία στην ιστορία της ομάδας !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!