Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

ΗΛΙΚΙΕΣ και απαξίωση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


Χθες 211.000 συμπολίτες μας έκαναν ουρές για να ψηφίσουν. Πολυσυλλεκτικά , από όλο το φάσμα των ηλικιών και αποφασιστικά . 
Όσοι τους απαξιώνουν απαξιώνουν τη Δημοκρατία. 
Όσοι αναφέρονται υποτιμητικά στις ηλικίες τους ζούνε στον κόσμο τους . Πάρα πολλοί ηλικιωμένοι   βέβαια πήγαν με αγωνία για το χώρο και τη χώρα να ψηφίσει και μάλιστα πολύ πιο ενημερωμένοι από πολλούς αναλυτές του 24ωρου φέισμπουκ . 
Με γνώση και συνειδητοποίηση των σύγχρονων προβλημάτων (περικοπές υγείας , πρόνοιας , capital controls , ΕΝΦΙΑ, εξωτερική πολιτική ) , με πολιτική αντίληψη άριστη και ενημέρωση πολύ καλύτερη από το αυτοαναφορικό φμπ .
 Με συνεχή ενημέρωση από τιβι και εσχάτως και Ίντερνετ . Και μάλιστα με φιλτράρισμα καλύτερο από πολλούς, λόγω εμπειρίας .
 Δεν πήγαν γιατί είναι κολημμένοι στον Ανδρέα , πήγαν γιατί βιώνει τη λαίλαπα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και το αγκομαχητό αδυναμίας της ΝΔ.
 Εξάλλου, προφανώς αγνοούν τα δημογραφικά στοιχεία της χώρας όσοι περιγελούν τη διαδικασία και ας αντιληφθούν ότι εκτός από την απαξίωση των νέων προς την πολιτική συνολικά , υπάρχει και μείζον δημογραφικό πρόβλημα .
 Οι νεολαίες - στρατοί που ψήφιζαν στο παρελθόν με τα χαρτάκια στο χέρι και τα προϊόντα της μούτζας που ανέθρεψαν πολλοί σημερινοί είρωνες , θα αφαιρούσαν από την χρησιμότητα της συγκεκριμένης διαδικασίας.
 Κι επειδή το εγχείρημα αυτό έχει μέλλον, ας επιστρατεύσουν από τώρα άλλα επιχειρήματα από το να απαξιώνουν συμπολίτες μας πολύ πιο ώριμους από τους ίδιους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!