Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Βρήκαν τεράστιο θησαυρό - μπαούλο με λίρες στην κεντρική πλατεία της Φιλιππιάδας;

Οι φήμες για ανεύρεση μπαούλου κατά το γκρέμισμα της πλατείας , γεμάτου με χρυσές λίρες, αναστάτωσαν τους κατοίκους της Φιλιππιάδας και τους ιδιοκτήτες των παρακείμενων καταστημάτων!

Η είδηση κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα.
 Κανείς όμως δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει την ανεύρεση αμύθητου θησαυρού, στην πλατεία της Φιλιππιάδας!
Όλα ξεκίνησαν κατά τις εκσκαφές της πλατείας που έχε να φτιαχτεί επί δημαρχίας Βησσάρη Χήτα  , και όταν η μπουλντόζα, η οποία παρεπιπτόντως έσκαψε πάρα πολύ βαθιά χωρίς να το προβλέπει η μελέτη του έργου λες και κάτι υποψιαζόταν η είχε πληροφορίες ότι οι τα γειτνιάζοντα μαγαζιά όλα αυτά τα χρόνια μετέτρεπαν τα κέρδη τους σε χρυσό και τα έθαβαν κάτω από τα πλατάνια της πλατείας,και έτσι  έφερε στο φως ένα μπαούλο γεμάτο με λίρες. 
Η εναπόθεση  είχε γίνει πριν από πολλά χρόνια όταν η πλατεία ζούσε στιγμές Χόλιγουντ!

 Οι ιδιοκτήτες της...κάθε βράδυ έθαβαν τις εισπράξεις , και γιαυτό έκαναν κάθε τόσο επεκτάσεις βάζοντας μάλιστα και υποδομές για μόνιμες εγκαταστάσεις φοβούμενοι την ανακάλυψη του μυστικού τους!
Έτσι δικαιολογείτε η ολοήμερη παρουσία τους όλα αυτά τα χρόνια στα καταστήματά τους χωρίς να διαθέτουν χρόνο για διακοπές!
Όλη η πλατεία , κινήθηκε στους ρυθμούς του... θησαυρού!
Το γεγονός δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί από καμία επίσημη πηγή, το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, ενώ όπως αναφέρεται οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων της πλατείας , μένουν μακριά από κάθε δημοσιότητα.
Επαναλαμβάνουμε, η είδηση κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα, όμως κανείς δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει την ανεύρεση των κιβωτίων με τις λίρες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!