Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Κοινός παρονομαστής…στην ομιλία του Σπύρου Ριζόπουλου ΜΠΕΖΑΣ- ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

  Γραπτό χαιρετισμό έστειλε και  η παράταξη «Συμμαχία Ηπειρωτών» που είχε στηριχθεί από το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ στις εκλογές του 2014.με επικεφαλής τον Γιώργο Ζάψα

Όσοι από τους «επώνυμους» παραβρέθηκαν στην ομιλία του Σπύρου Ριζόπουλου, που επιθυμεί να είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Ηπείρου, είχαν έναν κοινό παρονομαστή.
Κι αυτός δεν είναι άλλος από την ήττα στις εκλογές, είτε πρόκειται για εθνικές, είτε πρόκειται για αυτοδιοικητικές!
Οι πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις ήταν αυτές του Αντώνη Μπέζα και του Σάκη Οικονόμου που βρέθηκαν στις θέσεις των επισήμων!
Ο Αντώνης Μπέζας, όντας εν ενεργεία υπουργός, έχασε τις εκλογές του 2014 από τον για πρώτη φορά υποψήφιο για το κοινοβούλιο Βασίλη Γιόγιακα.
Ο Σάκης Οικονόμου βουλευτής Ιωαννίνων με το ΠΑΣΟΚ, δεν κατάφερε να εκλεγεί το 2012. Έκτοτε φλέρταρε με άλλες πολιτικές δυνάμεις για να επιστρέψει στο Κίνημα Αλλαγής και σήμερα να παραστεί στην εκδήλωση του Σπύρου Ριζόπουλου.
Από τις παρουσίες που ξεχώρισαν ήταν ο πρώην υπουργός Αντώνης Μπέζας, ο πρώην βουλευτής Ιωαννίνων Σάκης Οικονόμου, πρώην δήμαρχοι όπως ο Γιάννης Εμμανουηλίδης, ο Βαγγέλης Πήχας, ο Κώστας Κατσανάκης, ο Σάκης Βλέτσας, ο Θωμάς Πάντος, ο Κώστας Παπαγεωργίου.
Το ακροατήριο είχε πολιτική αναφορά τόσο στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας όσο και του ΠΑΣΟΚ. Γραπτό χαιρετισμό άλλωστε είχε αποστείλει η παράταξη «Συμμαχία Ηπειρωτών» που είχε στηριχθεί από το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ στις εκλογές του 2014.
Αν πάντως ο στόχος των διοργανωτών ήταν να καταστεί εφικτή η δυναμική μιας νέας κίνησης κάτι τέτοιο δεν επετεύχθη…
Αρκετοί και οι πρώην δήμαρχοι από την εποχή του Καποδίστρια (των καποδιστριακών δήμων) και χαρακτηριστική η απουσία νέου αίματος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!