Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Δίδυμο ξάφριζε σπίτια πάνω από 160.000 ευρώ η αξία της λείας του

Δύο άνδρες ηλικίας 28 και 41 ετών συνέλαβε η αστυνομία για τρεις υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε σπίτια στην περιοχή «Αγία Μαρίνα» του δήμου Χανίων, στην Κρήτη.
Οι δύο αλλοδαποί, κατά το χρονικό διάστημα από 6 έως 26 Ιουνίου, διέπραξαν τρεις κλοπές σε σπίτια αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα και κοσμήματα, η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 160.000 ευρώ.
Μετά τη σύλληψη των δύο δραστών πραγματοποιήθηκαν έρευνες στα σπίτια που έμεναν, καθώς και σε χώρους και οχήματα που χρησιμοποιούσαν, όπου βρέθηκαν το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και των 28 δολαρίων Η.Π.Α., μεγάλος αριθμός χρυσαφικών-κοσμημάτων και πληθώρα συσκευών κινητής τηλεφωνίας και καρτών SIM καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία.
Σύμφωνα με την αστυνομία, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, κάποια από τα κλεμμένα κοσμήματα αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους κατόχους τους, ενώ κατασχέθηκε και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης των κλοπών.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!