Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Άρτα: Χαμός στην τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ-Επιτέθηκαν στη Γεροβασίλη



Η συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές έχει φέρει αρκετές κόντρες στο εσωτερικό του κόμματος.

Την περασμένη Κυριακή σημειώθηκε ένα σοβαρό επεισόδιο στην τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Άρτα.

Η Τζένη Ταπραντζή - Κοίλια, υποψήφια δήμαρχος που στήριξε το κυβερνών κόμμα, επιτέθηκε στην υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη.
Το βράδυ της Κυριακής, η βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο της υποψήφιας δημάρχου Αρταίων, Τζένης Ταπραντζή - Κοίλια.

Πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν ότι η Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια μόλις είδε την Όλγα Γεροβασίλη εξερράγη και άρχισε να φωνάζει: «Δεν με στήριξες, τι θες εδώ;» αποτυπώνοντας το κλίμα που επικρατεί μεταξύ κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην Άρτα ότι η υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν εργάστηκε για την εκλογή της υποστηριζόμενης από τον ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιας δημάρχου.

Στο επεισόδιο μεταξύ της Όλγας Γεροβασίλη και της Τζένης Ταπραντζή-Κοίλια ενεπλάκη κατά τις ίδιες πληροφορίες και ο σύζυγος της υποψήφιας δημάρχου, ο οποίος πέταξε αντικείμενα που βρίσκονταν πάνω σε ένα τραπέζι και πέταξε ένα ποτήρι με νερό προς το μέρος της υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Ήταν τέτοια η ένταση που προκλήθηκε που η Όλγα Γεροβασίλη αναγκάστηκε να φύγει από τον χώρο και με τη συνδρομή των αντρών της ασφάλειάς της φυγαδεύτηκε στο γραφείο του Βασίλη Τσίρκα, του έτερου βουλευτή που εξελέγη με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Άρτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!