Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Μαρία-Ελένη Ράδου, ηθοποιός. Ηταν δίκαιο έγινε πράξη !

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, ÎºÎµÎ¯Î¼ÎµÎ½Î¿Η κυρία Μαρία- Ελένη Ράδου, ηθοποιός  και, σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, απόφοιτη του ΤΕΙ αρχιτεκτονικής τοπίου και ανθοκομίας της Άρτας (αν και στις επίμαχες αποφάσεις αναφέρεται ως ΔΕ), γνωστή στο πανελλήνιο από τις σαγηνευτικές εμφανίσεις της στα τηλεοπτικά πλατό του Σπύρου Παπαδόπουλου και της εκπομπής στην «Υγεία μας» προσλήφθηκε από τον πρόεδρο της ΡΑΕ, κ. Μπουλαξή (επιλογή της κ. Όλγας Γεροβασίλη),  αρχικά στην γραμματεία της ΡΑΕ για ένα μήνα με λήξη της θητείας της στις 30 Ιουνίου.

Πριν από λίγες μέρες (10 Ιουνίου) όμως με νεότερη απόφαση του κ. Μπουλαξή, που εξετίμησε την προσφορά της κ. Ράδου αυτόν το γεμάτο μήνα, η θητεία της γοητευτικής καλλιτέχνιδος ανανεώθηκε για ένα χρόνο όπως αντίστοιχα και για ακόμη 51 συμβασιούχους της Αρχής. 

Ο Πρόεδρος της Αρχής είχε εγκαίρως προειδοποιήσει για την υποστελέχωση της ΡΑΕ και τον κίνδυνο η αρχή να μη προλάβει να προχωρήσει στην ανανέωση των συμβάσεων ορισμένου χρόνου που έληγαν 30 Ιουνίου αν δεν υπήρχε σχετική νομοθετική ρύθμιση. Το θέμα επιλύθηκε από τον υπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Σταθάκη με τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για το ίδρυμα Νιάρχος στην οποία συμπεριλήφθηκε και η απαλλαγή της διοίκησης από αγωγές τρίτων. 

Μολονότι όμως η τροπολογία αφορούσε επιστημονικό προσωπικό της Αρχής, η τροπολογία έδωσε τη δυνατότητα να καλυφθούν 79 οργανικές θέσεις στην ΡΑΕ εκτός ΑΣΕΠ. Έτσι άνοιξε το παράθυρο για διευθέτηση κομματικών και ρουσφετολογικών προσλήψεων και η κα Ράδου ήταν μεταξύ αυτών που γλίτωσε το ταμείο ανεργίας για ακόμη ένα χρόνο.

Θα μπορεί, πλέον, ανέμελα να μας διασκεδάζει τα βράδια του Σαββάτου με τα λάγνα τσιφτετέλια της.
@GeorZ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!