Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Στον εισαγγελέα ο 40χρονος… Είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για απόπειρα βιασμού

 pakistanos preveza

Τον ισχυρισμό ότι διατηρούσε σχέση με την 83χρονη προβάλλει ο 40χρονος αλλοδαπός, Πακιστανικής καταγωγής, που συνελήφθη από την Αστυνομία και το απόγευμα της Κυριακής οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Ο 40χρονος αντιμετωπίζει μέχρι στιγμής την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη. Στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι διατηρούσε σχέσεις με την ηλικιωμένη γυναίκα ενώ υποστήριξε ότι δεν θυμάται πως και γιατί την χτύπησε καθώς ήταν σε κατάσταση μέθης. Η 83χρονη νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο αλλοδαπός που τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στην περιοχή της Πρέβεζας είχε συλληφθεί τον Μάρτιο του 2019 και είχε οδηγηθεί στην δικαιοσύνη κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού της ίδιας ηλικιωμένης.

Τότε είχε μπει από τον κήπο της μονοκατοικίας όπου ζούσε η 83χρονη και με την χρήση σωματικής βίας προσπάθησε να την βιάσει. Οι φωνές της ηλικιωμένης για βοήθεια ήταν αυτές που την είχαν γλυτώσει.

Ο αλλοδαπός είχε συλληφθεί και στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος ενώ είχε απασχολήσει και παλιότερα τις αστυνομικές αρχές για υπόθεση ναρκωτικών.

Και για την υπόθεση αυτή είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Την Κυριακή οι αστυνομικοί της Πρέβεζας οδηγήθηκαν πολύ νωρίς στα ίχνη και την σύλληψή του.

Το κατηγορητήριο ενδέχεται να τροποποιηθεί καθώς αναμένεται η έκθεση του ιατροδικαστή αλλά και η εξέλιξη της υγείας της ηλικιωμένης γυναίκας.

ΦΩΤΟ: Eurokinissi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!